Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei spunea că încă este ”fecioară”!


Elena Ionescu, cea mai populară vedetă de la Survivor România 2020, a fost considerată mult timp drept ”ultima virgină din showbiz”.


In articol:

Azi este admirată pentru dârzenia și puterea de care dă dovadă la Survivior România 2020, însă cu câțiva ani în urmă era întrebată mereu dacă mai este virgină.

”Fecioria” Elenei Ionescu a reprezentat un semn de întrebare inclusiv pentru familia ei, în condiția în care, la un moment dat, fosta solistă a trupei Mandinga se afișa deja cu iubiții ei de atunci.

 

Mitul virginității Elenei a pornit de la o declarație dată chiar de mama cântăreței, Constantina Ionescu, în 2012, când actuala concurentă de la Survivor se pregătea să meargă la Eurovision. Ea a șocat atunci spunând că fiica ei este virgină, deși Elena avea la momentul respectiv 24 de ani și se iubea de 4 ani cu Marian Diță, reporter la matinalul lui Răzvan și al lui Dani.

Mama Elenei: ”Fiica mea nu se tăvălește prin cearșafuri”

”Toată lumea spune că fata mea are iubit. Da, are un prieten, Marian și se înțeleg foarte bine, dar nu e și iubitul ei! Iubit înseamnă altceva, adică să te gândești la măritat sau să te tăvălești prin cearșafuri. Or, fiica mea nu face așa ceva”, a declarat mama Elenei Ionescu în 2012.

Citeste si: Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”, a fost la un pas să își piardă mama!

Doi ani mai târziu, Elena apărea din nou în presă ca ”ultima virgină din showbiz”, în ciuda faptului că se despărțise între timp de Marian și se cuplase cu un alt băiat.

Abia în 2017, Elena Ionescu a risipit misterul virginității ei și a declarat că a avut prima experiență sexuală în jurul vârstei de 20 de ani. ”Prima dragoste a fost stilul acela de dragoste platonică. Era dragoste de aceea care te duce la școală, te ia de la școală, te bucuri când te îmbrățișează, îți dă un pupic pe obraz, franțuzesc nu. A durat vreo 5 ani de zile, până am venit în București. Prima relație reală am avut-o la 20 de ani, în București”, a declarat Elena Ionescu în 2017.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri