Vremea în România în martie. Ce anunță meteorologii pentru prima lună de primăvară


Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat cum va fi vremea în martie 2020. Ce spun specialiștii.


In articol:

Meteorologii de la ANM au emis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 4- 30 martie 2020.

Vremea 4- 9 martie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale iar în sud și sud-est va fi deficitar. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Citeste si: Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Prognoza meteo 9- 16 martie 2020


Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale periodei în rest.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Vremea 16 februarie- 23 martie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Citeste si: Prognoza meteo pentru săptămâna 2-8 martie. Specialiștii ANM au anunțat că temperaturile cresc

Regimul pluviometric va deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile nord-estice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 23- 30 martie 2020


Valorile termice estimate pentru această perioadă vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile intracarpatice și local în cele sud-vestice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, potrivit ANM.


Abonează-te pe

Citește și:

Irisha, despre traseele din Republica Dominicană. Sorin Pușcașu, replici dure la adresa Războinicilor. Cum arată acum Faimoasa

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

AFLĂ: Din ce este făcut rujul. Iată ingredientele folosite de industria cosmetică

Vremea de miercuri, 23 iunie 2021, anuntul ANM: vreme instabila!

Parfum cu istorie - legendarul Good Girl de la Carolina Herrera

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

PORTRET: Cine este Andreea Marin | data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri