Vremea de weekend, 21-22 noiembrie 2020, anunțul ANM: cod galben de ninsori!


Vremea de weekend, 21-22 noiembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării, cu posibile ninsori.


In articol:

Vremea de weekend, 21-22 noiembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării, cu posibile ninsori. Temperaturile scad în continuare și iarna își intră în forță pe zi ce trece. Avem și un cod galben de ninsori moderate cantitativ, conform caruia „În cea mai mare parte a Carpaților Occidentali și Meridionali va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent. Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (20 /21 noiembrie) și în prima parte a zilei de sâmbătă (21 noiembrie) în sudul și sud-vestul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă”.

Vremea de weekend, 21-22 noiembrie 2020, anunțul ANM: cod galben de ninsori!
Vremea de weekend, 21-22 noiembrie 2020, anunțul ANM: cod galben de ninsori!

Cum va fi vremea de weekend, 21-22 noiembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 2/6 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -8/-1 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 4/7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/1 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 1/6 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -10/-4 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 2/7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -6/-1 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 2/7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -5/0 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 4/7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -8/-3 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 3/7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -9/-2 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 3/6 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -8/-4 grade Celsius.

Citeste si: Trucuri pentru a face față frigului. Cum să îți păstrezi căldura trupului

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent noros, temperatura maximă de weekend va fi de 6/7 de grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/-1 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține preponderent noros, temperatura maximă de weekend va fi de 7 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 1 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent ploios, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 1/3 de grade Celsius, iar temperatura minimă de -6/-3 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent ploios, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 1 de grade Celsius, iar temperatura minimă de -8/-4 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent noros, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 5/6 de grade Celsius, iar temperatura minimă de -1/-2 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 6 de grade Celsius, iar temperatura minimă de -3/-1 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Ceaiul de chimen: ce beneficii aduce sănătății!

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

Ziua de 1 Decembrie, marcată de o ceremonie fără public

Când se împodobește, de fapt, bradul! Mulți nu știu

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri