Vremea de weekend, 19-20 septembrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de vânt!


Vremea de weekend, 19-20 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită, dar din ce în ce mai răcoroasă. A sosit toamna și temperaturile încep să scadă, ziua de micșorează și dimineața este rece. Este cod galben de vânt însă la prânz însă se resimte căldura, temperaturile ajungând la 25 de grade.


In articol:

Vremea de weekend, 19-20 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită, dar din ce în ce mai răcoroasă. A sosit toamna și temperaturile încep să scadă, ziua de micșorează și dimineața este rece. Este cod galben de vânt însă la prânz însă se resimte căldura, temperaturile ajungând la 25 de

Vremea de weekend, 19-20 septembrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de vânt!
Vremea de weekend, 19-20 septembrie 2020. Anunțul ANM: Cod galben de vânt!
grade.

 

Cum va fi vremea de weekend, 19-20 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 25/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 6/10 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 19/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/16 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 19/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/10 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 20/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/11 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/13 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/14 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 21/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/15 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 21/23 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/9 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă de weekend va fi de 23/25 de grade, în timp ce temperatura minimă de 9/11 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima de weekend va fi de 19/22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13/17 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 21/23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 6/7 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 22/24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 7/8 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 24/26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9/11 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de 25/27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.


Citește și:

Cum îți faci unghiile cu ojă semi-permanentă acasă. Vei avea o manichiură de invidiat

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Horoscopul lunii Noiembrie: află care sunt zodiile care își vor găsi jumătatea în acestă lună!

Marius de la „Puterea Dragostei”, declarații sincere despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls"

Sfatul zilei de astăzi, vineri, 30 octombrie 2020! Scorpionii văd duşmani şi conspiraţii la tot pasul!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri