Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!


Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!

Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si deosebit de rece.


In articol:

Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si deosebit de rece. Avem și o atenționare meteorologică, conform căreia va avea loc vreme deosebit de rece și ger mai ales dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării, cat si ntensificări susținute ale vântului în Carpații Meridionali și de Curbură.

Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!
Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de weekend, 13-14 februarie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de -7/0 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -13/-6 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de -4/-1 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -11/-7 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de -11/-3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -20/-9 grade Celsius.

In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de -9/-2 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -12/-7 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de -4/0 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -14/-6 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de -7/-3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -12/-8 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de -7/-3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -14/-8 grade Celsius.
În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de -8/-6 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -13/-9 grade Celsius.

Citeste si: Avertizare ANM! Se întorc ninsorile

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă de weekend va fi de -1/0 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de -7 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă de weekend va fi de -2/0 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -5/-4 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de -8/-4 grade Celsius, iar temperatura minimă de -13/-8 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de -6/-2 grade Celsius, iar temperatura minimă de -8/-7 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de -2/0 grade Celsius, iar temperatura minimă de -5/-7 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de -4/0 grade Celsius, iar temperatura minimă de -9/-8 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Emma Watson din Harry Potter s-a logodit?! Ce au observat fanii?

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Milioane de fani, cu ochii pe edițiile din weekend “Survivor România”! Kanal D, lider absolut de audiență, sâmbătă și duminică, cu cel mai spectaculos și intens reality

Alexandra Stan o atacă pe Andreea Antonescu după ce Musty a fost eliminat din show-ul Survivor România!

Horoscop zilnic miercuri, 10 martie 2021! O zodie se bucură de apariția unui nou membru în familie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dr. Beatrice Mahler avertizează! „Valul 3 va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri