Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!


Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!

Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si deosebit de rece.


In articol:

Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si deosebit de rece. Avem și o atenționare meteorologică, conform căreia va avea loc vreme deosebit de rece și ger mai ales dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării, cat si ntensificări susținute ale vântului în Carpații Meridionali și de Curbură.

Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci!
Vremea de weekend, 13-14 februarie 2021, anunțul ANM: temperaturi deosebit de reci![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de weekend, 13-14 februarie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de -7/0 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -13/-6 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de -4/-1 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -11/-7 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de -11/-3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -20/-9 grade Celsius.

In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de -9/-2 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -12/-7 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de -4/0 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -14/-6 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de -7/-3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -12/-8 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de -7/-3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -14/-8 grade Celsius.
În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de -8/-6 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -13/-9 grade Celsius.

Citeste si: Avertizare ANM! Se întorc ninsorile

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă de weekend va fi de -1/0 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de -7 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă de weekend va fi de -2/0 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -5/-4 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de -8/-4 grade Celsius, iar temperatura minimă de -13/-8 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de -6/-2 grade Celsius, iar temperatura minimă de -8/-7 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de -2/0 grade Celsius, iar temperatura minimă de -5/-7 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă de weekend atingând pragul de -4/0 grade Celsius, iar temperatura minimă de -9/-8 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Emma Watson din Harry Potter s-a logodit?! Ce au observat fanii?

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

De ce sunt atat de emotiva? Motive, cat si cum sa faci pace cu propriile emotii

23 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primește o propunere de afacere sau sarcini noi la locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri