Vremea de vineri, 28 august 2020. Anunțul ANM: Temperaturi blânde!


Vremea de vineri, 28 august 2020. Anunțul ANM: Temperaturi blânde!

Vremea de vineri, 28 august 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general insorită în toate zonele țării. Temperaturile vor fi blânde, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită în toată țara, cu nori care vor brăzda cerul izolat, dar fără averse de ploaie.


In articol:

Vremea de vineri, 28 august 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general insorită în toate zonele țării. Temperaturile vor fi blânde, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită în toată țara, cu nori care vor brăzda cerul izolat, dar fără averse de ploaie

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Vremea de vineri, 28 august 2020. Anunțul ANM: Temperaturi blânde!
Vremea de vineri, 28 august 2020. Anunțul ANM: Temperaturi blânde!

Cum va fi vremea vineri, 28 august 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 28/34 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 13/19 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 26/34 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 17/22 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/15 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 25/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/19 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 28/33 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/18 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 29/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/21 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 27/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/21 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/14 grade Celsius.

Citeste si: Incendiu devastator pe litoralul Franței. Peste 2700 de persoane din Marsilia au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI.

În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 32 de grade, în timp ce temperatura minimă de 17 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 21 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA.

În Cluj Napoca cerul va fi parțial senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi parțial senin, temperatura maximă atingând pragul de 33 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 32 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

Citeste si: Incendiu de ultima oră la Constanța


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra, mesaj îngrijorător pentru români: „Oamenii se vor revolta din nou”

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Robert Negoiță are coronavirus! Care au fost primele simptome

Se închid hotelurile de la mare! Când intră în vigoare noua decizie?

Alexandru Rafila, despre primii români care vor primi vaccinul împotriva Covid-19

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri