Vremea de vineri, 24 iunie 2022. Anunțul ANM: cer senin!


Vremea de vineri, 24 iunie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general insorită


In articol:

Vremea de vineri, 24 iunie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general insorită în toate zonele țării si semnificativ de calda incat sa ne gandim la faptul ca ne aflam acum in plina vara. Per ansamblu luna iunie se anunta o luna calda, cu temperaturi placute.

Cum va fi vremea de vineri, 24 iunie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 25/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 13/18 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 17/19 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 24/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/16 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 26/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/19 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 26/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/17 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 28/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/17 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 25/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/19 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 26/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/15 grade Celsius.

Vremea de vineri, 24 iunie 2022. Anunțul ANM: cer senin!

Vremea de vineri, 24 iunie 2022. Anunțul ANM: cer senin!

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin; temperatura maximă va fi de 29 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține ploios, temperatura maximă va fi de 25 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 19 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi noros, temperatura maximă atingând pragul de 24 grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

Vremea de vineri, 24 iunie 2022. Anunțul ANM: cer senin!

Vremea de vineri, 24 iunie 2022. Anunțul ANM: cer senin!

[Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea in luna iunie

Pentru luna iunie a acestui an se previzioneaza vreme foarte calda, cu temperaturi mai ridicate fata de cele normale, dar si cu intervale de ploi in unele regiuni ale tarii. In aceste perioade ploioase, care pot aparea in interval scurte, de cateva ore, aversele vor aduce cantitati de precipitatii ce depasesc cantitatile medii lunare.  

Luna iunie va debuta cu o vreme extrem de frumoasa. Conform prognozei meteo publicate de ANM pentru aceasta perioada, temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei. Valorile ar putea fi chiar mai ridicate in regiunile vestice si sud-estice. Daca planuiesti o vacanta, poti lua in considerare cu succes luna iunie pentru a te plimba prin tara si a te bucura de tot ce are aceasta de oferit, pentru ca vremea va fi de partea ta.

Citeste si: Vremea de joi, 23 iunie 2022. Anunțul ANM: cer senin!

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 21- 23 iunie 2022. Vreme din ce în ce mai caldă. Vezi unde se vor atinge 35 de grade Celsius


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soțul Cătălinei Ponor. "Da, este adevărat!”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri