Vremea de vineri, 18 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vremea se raceste!


Vremea de vineri, 18 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vremea se raceste!

Vremea de vineri, 18 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită, dar din ce în ce mai răcoroasă. A sosit toamna și temperaturile încep ușor să scadă, ziua de micșorează și dimineața este rece. La prânz însă se resimte căldura, temperaturile ajungând la 25 de grade.


In articol:

Vremea de vineri, 18 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită, dar din ce în ce mai răcoroasă. A sosit toamna și temperaturile încep ușor să scadă, ziua de micșorează și dimineața este rece.

La prânz însă se resimte căldura, temperaturile ajungând la 25 de grade.

 

Vremea de vineri, 18 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vremea se raceste!
Vremea de vineri, 18 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vremea se raceste!

Cum va fi vremea vineri, 18 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 22/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 8/15 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 21/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/15 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 19/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 2/9 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 17/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/11 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 25/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/16 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 22/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/13 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/10 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 20/22 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/8 grade Celsius.

Citeste si: Incendiu devastator pe litoralul Franței. Peste 2700 de persoane din Marsilia au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 25 de grade, în timp ce temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 7 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Când se plantează pomii fructiferi? Află totul aici!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Consiliu plin de emoții la Survivor România! Bogdan a părăsit competiția pe 16 mai 2021

Când pică Constantin și Elena 2021

Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan formează, din nou, un cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri