Vremea de vineri, 11 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi prietenoase!


Vremea de vineri, 11 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi prietenoase!

Vremea de vineri, 11 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin perfecte.


In articol:

Vremea de vineri, 11 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat.

A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin perfecte.

Citeste si: Cum sa ingrijesti petunia astfel incat sa iti reziste si la anul!

Vremea de vineri, 11 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi prietenoase!
Vremea de vineri, 11 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi prietenoase!

Cum va fi vremea vineri, 11 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 25/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 13/17 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 24/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 15/21 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 23/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/16 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 22/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/16 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 27/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/18 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 29/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/19 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 27/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/19 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 26/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/14 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 29 de grade, în timp ce temperatura minimă de 17 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 21 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 30 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

Citeste si: Este sau nu obligatorie școala, începând cu 14 septembrie? Raluca Turcan: „Școala NU este facultativă!”


Abonează-te pe

Citește și:

Totul despre ficus. Cum să crești un arbore sănătos

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Are șase frați, a fost grav bolnavă și au rămas și fără casa în care locuiau... Povestea Florentinei, fata care a luat 10 la Evaluarea Națională, deși a pierdut doi ani de...

Cele 4 zodii norocoase în septembrie. Horoscopul pentru prima lună de toamnă aduce vești excelente

Se schimbă legea! Noile reglementări sunt valabile pentru TOȚI șoferii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Greta Thunberg, adolescenta care a declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri