Vremea de miercuri, 9 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi blânde!


Vremea de miercuri, 9 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin caniculare.


In articol:

Vremea de miercuri, 9 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat. A sosit toamna, dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin caniculare.

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 8 - 13 septembrie 2020. Taurii pot câștiga la Loto

Vremea de miercuri, 9 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi blânde!
Vremea de miercuri, 9 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi blânde!

Cum va fi vremea miercuri, 9 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 25/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 12/16 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 25/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/20 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 22/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/14 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/16 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 25/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/16 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 25/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/14 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 24/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/16 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/12 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 29 de grade, în timp ce temperatura minimă de 16 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.


Citește și:

Când este mai bine să plantezi? Toamna sau primăvara? Află totul aici!

Horoscop zilnic luni, 28 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă parte de sănătate precară, cu răceală sau alți viruși!

Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian

Alina Pană și Ciprian s-au despărțit, înainte de nuntă

Raed Arafat, sfaturi pentru a nu ne infecta la vot: „Nu este suficient că se poartă masca”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri