Vremea de miercuri, 14 octombrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant si ploi!


Vremea de miercuri, 14 octombrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant si ploi!

Vremea de miercuri, 14 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasă, existând și un cod galben de ploi și vânt, conform căruia „În intervalul menționat, vântul va sufla tare la munte, cu rafale de peste 90...100 km/h, cu precădere în zona înaltă a Carpaților Meridionali și Orientali. Temporar vor fi intensificări și în restul țării, cu viteze în general între 55...65 km/h, iar local în Transilvania, Muntenia, Dobrogea și Moldova de peste 70…85 km/h. În cea mai mare parte a țării temporar va ploua. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în regiunile sudice, estice și centrale vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp”.


In articol:

Vremea de miercuri, 14 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasă, existând și un cod galben de ploi și vânt, conform căruia „În intervalul menționat, vântul va sufla tare la munte, cu rafale de peste 90...100

km/h, cu precădere în zona înaltă a Carpaților Meridionali și Orientali. Temporar vor fi intensificări și în restul țării, cu viteze în general între 55...65 km/h, iar local în Transilvania, Muntenia, Dobrogea și Moldova de peste 70…85 km/h. În cea mai mare parte a țării temporar va ploua. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în regiunile sudice, estice și centrale vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină.
Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp”.  

Vremea de miercuri, 14 octombrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant si ploi!
Vremea de miercuri, 14 octombrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant si ploi!

Cum va fi vremea de miercuri, 14 octombrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 14/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 4/10 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 17/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/13 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 11/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/8 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 14/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/9 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 14/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/9 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 16/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/10 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 14/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/9 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 11/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/7 grade Celsius.

Citeste si: Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 17 de grade, în timp ce temperatura minimă de 7 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial innorat, temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi partial innorat, temperatura maximă atingând pragul de 14 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 5 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial innorat, temperatura maximă atingând pragul de 14 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 6 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi partial innorat, temperatura maximă atingând pragul de 17 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi partial innorat, temperatura maximă atingând pragul de 16 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

De ce să bei ceai verde în fiecare zi!

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei, Marian Corcheș! Bianca, fosta lui soție, a fost jignită de artistă: „Carmen a dovedit ce caracter are”

5 jocuri care îți vor ajuta copilul să dezvolte inteligență emoțională și să-și îmbunătățească limba engleză

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri