Vremea de marți, 8 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturi blânde!


Nori

Vremea de marți, 8 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin caniculare.


In articol:

Vremea de marți, 8 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită. Temperaturile vor fi perfecte, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită, cu nori care vor brăzda cerul izolat.

A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin caniculare.

Citeste si: Wow, cu siguranță nu știai asta! Iată cele mai mari ciudățenii despre partener, în funcție de zodie!

Nori
Nori pe cer în septembrie[Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea marți, 8 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 25/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 13/17 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 25/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/18 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/13 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 21/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/14 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 27/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/14 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 24/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/14 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/10 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 28 de grade, în timp ce temperatura minimă de 16 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 20 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 33 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi innorat cu ploios, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Tot ce trebuie sa stii despre dalii, simbolul recunostintei!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 mai 2021

BIOGRAFIE: cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

RECOMANDARE: cură de slăbire cu zeama de varză murată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine a fost Ileana Sărăroiu | naștere, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri