Vremea de marti, 22 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!


Vremea de marti, 22 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Vremea de marți, 22 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare, pe timp de zi. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.


In articol:

Vremea de marți, 22 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se ca pe timpul verii în continuare, pe timp de zi.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.

Vremea de marti, 22 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!
Vremea de marti, 22 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Cum va fi vremea marți, 22 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 23/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 8/13 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 22/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/12 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/13 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 23/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/14 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 25/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/16 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/16 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/11 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 26 de grade, în timp ce temperatura minimă de 11 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Sunt atât de frumoase încât putem scrie poveşti despre ele. Totul despre anemone!

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

E bună pentru sănătatea podoabei capilare, masca de păr cu ou?

E bună pentru slăbire dieta indiană? Planul alimentar pe 7 zile

E bună pentru slăbit dieta disociată 333? Topește 15 kilograme în 2 săptămâni.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri