Vremea de marti, 20 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!


Vremea de marți, 20 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită, cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului.


In articol:

Vremea de marți, 20 octombrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită, cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului.

Vremea de weekend, 17-18 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!
Vremea de weekend, 17-18 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Cum va fi vremea de marti, 20 octombrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 12/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 0/6 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 15/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/10 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 9/14 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -5/4 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 12/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/6 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 12/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/5 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 12/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/5 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 11/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/6 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 10/13 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/4 grade Celsius.

Citeste si: Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer insorit, temperatura maximă va fi de 16 de grade, în timp ce temperatura minimă de 2 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial insorit, temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi insorit, temperatura maximă atingând pragul de 13 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 0 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi insorit, temperatura maximă atingând pragul de 12 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 0 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi insorit, temperatura maximă atingând pragul de 16 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 2 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi insorit, temperatura maximă atingând pragul de 15 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 4 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Roiniţa, planta minune folosită în tratarea Alzheimerului!

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Cum să faci acasă cozonacul Rosenkrantz. Puține gospodine se încumetă

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri