Vremea de joi, 9 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste!


Vremea de joi, 9 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită.


In articol:

Vremea de joi, 9 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării dar din ce în ce mai răcoroasă. A sosit toamna și temperaturile încep ușor să scadă, ziua de micșorează și dimineața este rece.

Cum va fi vremea de joi, 9 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/17 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 20/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 2/11 grade Celsius.

In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 21/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/13 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 23/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/13 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 21/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/15 grade Celsius.
În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 23/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/10 grade Celsius.

Vremea de joi, 9 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste!
Vremea de joi, 9 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent senin, temperatura maximă va fi de 26 de grade, în timp ce temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 6 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 7 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de miercuri, 8 septembrie 2021, anuntul ANM: vremea se raceste!

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.


Abonează-te pe

Citește și:

Converse: tu ce porți în acest an

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri