Vremea de joi, 3 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!


Vremea de joi, 3 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!

Vremea de joi, 3 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în zonele de est ale țării, precum și în Dobrogea. Temperaturile vor fi temperate, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită în jumătatea estică a țării, cu nori care vor brăzda cerul izolat și cu averse de ploaie în jumătatea vestică a țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se că pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin caniculare.


In articol:

Vremea de joi, 3 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în zonele de est ale țării, precum și în Dobrogea. Temperaturile vor fi temperate, iar românii se vor bucura de o vreme preponderent însorită în jumătatea estică a țării, cu nori care vor brăzda cerul izolat și cu averse de ploaie

în jumătatea vestică a țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se că pe timpul verii în continuare. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin caniculare.

Citeste si: Autoritățile au decis! Ungaria își închide granițele!

Vremea de joi, 3 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!
Vremea de joi, 3 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!

Cum va fi vremea joi, 3 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 23/34 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 14/20 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 27/34 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 18/22 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 21/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/15 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 21/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/19 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 23/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/14 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/15 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 22/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/13 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer partial senin, temperatura maximă va fi de 32 de grade, în timp ce temperatura minimă de 18 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial senin, temperatura maxima va fi de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 21 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi partial innorat, cu posibile descarcari electrice, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi innorat, temperatura maximă atingând pragul de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi innorat, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi innorat, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.

Citeste si: Din ce alimente luăm biotina, vitamina B7 esențială pentru sănătate


Abonează-te pe

Citește și:

De ce are nevoie Gardenia ca să prospere?

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Cum îți dai seama dacă ai coronavirus? Este vorba despre două simptome noi

Klaus Iohannis a semnat decretul! Ce se întâmplă începând cu 1 septembrie?

Incredibil! Această boală crește riscul de deces al pacienților care au coronavirus cu aproape 50%! Foarte mulți români o au

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri