Vremea de joi, 24 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!


Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Vremea de joi, 24 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se calde în continuare, pe timp de zi. Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.


In articol:

Vremea de joi, 24 septembrie 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării. A sosit toamna dar aceasta nu se resimte încă, temperaturile păstrându-se calde în continuare, pe timp de zi.

Doar dimineața ce se simte un pic de răcoare, în timp ce la prânz temperaturile devin plăcute.

Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!
Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Cum va fi vremea joi, 24 septembrie 2020

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 24/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 12/16 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 23/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/19 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 23/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/15 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 25/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/15 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 25/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/16 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 26/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/17 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 23/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/14 grade Celsius.

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 29 de grade, în timp ce temperatura minimă de 14 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține partial senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

                                                                                


Abonează-te pe

Citește și:

Explozia ta de culoare din balcon. Află totul despre florile de toamnă!

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

E bună pentru sănătatea podoabei capilare, masca de păr cu ou?

E bună pentru slăbire dieta indiană? Planul alimentar pe 7 zile

E bună pentru slăbit dieta disociată 333? Topește 15 kilograme în 2 săptămâni.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri