Vremea de duminica, 28 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!

Vremea de duminica, 28 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!
Vremea de duminica, 28 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!

Vremea de duminica, 27 februarie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată.

Vremea de duminica, 27 februarie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării cu posibile averse de ploaie/ninsori. Temperaturile au scazut usor fata de saptamana trecuta insa raman in valori normale pentru aceasta perioada a anului. Iarna se apropie de sfarsit si primavara isi va face aparitia in curand.

Vremea de duminica, 28 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!
Vremea de duminica, 28 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de duminica, 27 februarie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 4/9 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -4/1 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 5/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/2 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 3/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -6/-1 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 4/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/0 grade Celsius.

În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 5/9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/2 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 7/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/2 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 5/11 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/2 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 5/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -4/-2 grade Celsius.

Vremea de duminica, 28 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!
Vremea de duminica, 28 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin, temperatura maximă va fi de 8 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

CONSTANȚA.

Cerul în Constanta se va menține ploios, temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent noros, temperatura maximă atingând pragul de 4 grade Celsius, iar temperatura minimă de 3 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 8 grade Celsius, iar temperatura minimă de -2 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi noros, temperatura maximă atingând pragul de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 10 grade Celsius, iar temperatura minimă de -1 grad Celsius.

Citeste si: Vremea de sambata, 26 februarie. Anuntul ANM: ploaie si lapovita!

Citeste si: Vremea extremă face ravagiiCitește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Motivul pentru care actrița Carmen Tănase a ajuns să se îngrașe și ce spune aceasta despre intervențiile estetice făcute la nivelul feței. “Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac pentru că îmi era jenă.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Ce sumă de bani trebuie să scoată din buzunar festivalierii pentru cazarea la cort

Recomandă sau nu Cristina Șișcanu statul în aceeași casă cu părinții? “Am experimentat statul în casă și cu părinții, și cu soacra. Am supraviețuit cu toții.”

Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...


Cookies