Vremea de duminica, 20 februarie. Anuntul ANM: ploaie!

Vremea de duminica, 20 februarie. Anuntul ANM: ploaie!
Vremea de duminica, 20 februarie. Anuntul ANM: ploaie!

Vremea de duminica, 20 februarie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată

Vremea de duminica, 20 februarie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării cu posibile averse de ploaie. Temperaturile insa sunt destul de ridicate pentru aceasta perioada a anului si iarna pare sa se apropie de sfarsit.

Vremea de duminica, 20 februarie. Anuntul ANM: ploaie!
Vremea de duminica, 20 februarie. Anuntul ANM: ploaie![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de duminica, 20 februarie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 7/12 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -2/2 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 7/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/4 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 5/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -4/3 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 7/12 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/2 grade Celsius.

În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 6/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/3 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 7/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/1 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 6/10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/3 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 6/9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1/2 grade Celsius.

Vremea de duminica, 20 februarie. Anuntul ANM: ploaie!
Vremea de duminica, 20 februarie. Anuntul ANM: ploaie![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer ploios, temperatura maximă va fi de 12 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

CONSTANȚA.

Cerul în Constanta se va menține noros, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent noros, cu sanse mari de ninsoare, temperatura maximă atingând pragul de 6 grade Celsius, iar temperatura minimă de -2 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent noros, cu sanse mari de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi noros, cu sanse mari de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă de 0 grade Celsius.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 15 iulie – 12 august 2024: Un nou val de căldură, de lungă durată, va afecta toată țara- kanald.ro

Citește și: Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00- stirilekanald.ro

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent noros, cu sanse mari de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă de 2 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de sambata, 19 februarie. Anuntul ANM: vreme calda!

                                                                           Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop 20 iulie 2024. Află ce zodie trebuie să își acorde timp pentru propria persoană

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ce experiențe nu trebuie să rateze în timpul zilei participanții la Electric Castle 2024

Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...


Cookies