Vrei să mergi la clinici de înfrumusețare după 15 mai? Iată ce reguli trebuie să respecți!


Clinicile de înfrumuseţare se redeschid! Iată ce reguli trebuie să respecți!


In articol:

Mai sunt câteva zile până la 15 mai când se vor redeschide saloanele și clinicile de înfrumusețare, iar medicii se pregătesc intens pentru asta. Specialiștii vor să asigure condiții de siguranță maximă, însă și pacienții vor fi nevoiți să respecte anumite reguli.


“Ne-am pregătit serios și intens pentru a redeschide clinica în cele mai bune condiții de siguranță. Deja există premise semnificative că data de 15 mai să fie cea oficială redeschiderii clinicilor medicale.

Este cert și evident că multe aspecte ale practicii medicale nu au cum să mai fie la fel că înainte de izbucnirea pandemiei, iar pentru aceasta trebuie să ne adaptăm la noile măsuri suplimentare de sigurantă.

Citeste si: Oamenii care ar putea să nu se infecteze niciodată cu noul coronavirus! Un renumit virusolog face o dezvăluire uimitoare

Spre exemplu, la clinică, ne-am adaptat la această situație, ce are ca scop, ca și până acum, ca pacienții să fie în siguranță și să fie mulțumiți de rezultatele intervențiilor efectuate într-un mediu sigur și care să reducă la minimum riscurile pentru pacienți sau pentru personalul medical și nemedical al clinicii.

Clinicile de înfrumuseţare se redeschid! "Asigurăm dezinfectanți pe bază de alcool, măști de protecție, mănuși de unică folosință și botoși de polietilenă de unică folosință"

Încă de când am decis să deschid clinica, am ales să achiziționez produse de calitate și care să ofere siguranță. Trebuie menționat, încă de la început, cabinetul este prevăzut cu un nebulizator de sterilizare al aerului pe bază de UV, care va funcționa atât în prezența pacienților, cât și în afara lor.

După 30 de minute cabinetul poate fi folosit din nou, fără nicio problemă”, a explicat Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, pentru kfetele.ro.

Citeste si: Incredibil! România a avut primele cazuri de coronavirus în 2019! Adrian Streinu-Cercel: „Am avut...”

Ei bine, chiar dacă medicii se pregătesc ca la carte pentru redeschidere, și pacienții vor fi nevoiți să respecte câteva reguli. Astfel, aceștia trebuie să poarte mănuși, măști, botoși de polietilenă de unică folosință și să folosească dezinfectanți.

Mai mult, nu pot aștepta în zona de recepție, ideal fiind să ajungă la clinică chiar cu câteva minute înainte de ora programării.

“În noua situație vom încerca să eliminăm așteptarea în zona de Recepție, lucru care presupune o coordonare exactă a programărilor și o spațiere adecvată.
Desigur, pe lângă asta, asigurăm dezinfectanți pe bază de alcool, măști de protecție, mănuși de unică folosință și botoși de polietilenă de unică folosință pentru ca pacienții și personalul clinicii să fie în siguranță”, mai spune Dr. Daniela Diveică.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai.

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Cu ce se curăță argintul

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 17-23 mai.

Audrey Hepburn, simbolul eleganței și al feminității. Drama celei mai frumoase femei din istorie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Când pică Constantin și Elena 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri