„Vrea să-și dea ultima suflare.” Care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte să înceteze din viață. Oana Lis este pregătită pentru orice!

„Vrea să-și dea ultima suflare.” Care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte să înceteze din viață. Oana Lis este pregătită pentru orice!
„Vrea să-și dea ultima suflare.” Care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte să înceteze din viață. Oana Lis este pregătită pentru orice!

Din păcate, Viorel Lis nu este deloc într-o stare bună de sănătate, iar pe zi ce trece lucrurile se înrăutățesc.

Soția lui a declarat că este pregătită pentru orice s-ar întâmpla, iar fostul edil al Capitalei i-a comunicat deja care este ultimul lucru pe care și-l dorește înainte să înceteze din viață.

Citește și: „Este taina unei femei câți bărbați au iubit-o” Oana Lis a oferit, fără rețineri, detalii din intimitatea sa cu Viorel Lis

Ultima dorință a lui Viorel Lis, de pe patul de moarte

Oana Lis a mărturisit că soțul ei nu își dorește să mai meargă la spital, deoarece simte că urmează să înceteze din viață, iar dorința lui este să moară acasă. Oana Lis a fost foarte tristă, după ce și-a auzit soțul vorbind în acest fel, dar s-a conformat și îi va îndeplini dorința.

„Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital.

M-am întristat, asta nu e bine deloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu! Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata! Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți până în ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, a dezvăluit Oana Lis, cu lacrimi în ochi, pentru click.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 Care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte să înceteze din viață.
Care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte să înceteze din viață.[Sursa foto: Facebook]

Oana Lis s-a pregătit pentru travaliul de doliu

În același timp, Oana Lis a declarat că Viorel Lis nu mai este capabil să meargă singur, iar în cea mai mare parte a timpului se afla în pat, privind diverse emisiuni la televizor. Chiar și așa, fostul edil al Capitalei are multe episoade depresie din cauza stării deteriorate de sănătate.

„Viorel are episoade depresive, dar e normal cu bolile lui, e și vârsta înaintată! El nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot, se uită și el la tv, la telenovele, la meciuri, are el programul de pensionar. Nu poate să mai meargă singur deloc, are niște boli cronice care i-au agravat starea de sănătate în ultimul timp. Stă mai mult în pat”, a mai povestit Oana Lis, pentru sursa menționată mai sus.

Oana Lis știe că nu îi va fi ușor să se despartă de soțul ei, iar din acest motiv a apelat la un curs care o pregătește pentru travaliul de doliu.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

„Orice s-ar spune, niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag! Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile, ca să mă pregătesc pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mai spus Oana Lis.

 Care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte să înceteze din viață.
Care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte să înceteze din viață.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

„Am băgat și divorțul.” Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație. Care este lucrul pe care nu îl știa nimeni

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies