„Am băgat și divorțul.” Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație. Care este lucrul pe care nu îl știa nimeni

„Am băgat și divorțul.” Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație. Care este lucrul pe care nu îl știa nimeni
„Am băgat și divorțul.” Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație. Care este lucrul pe care nu îl știa nimeni

De-a lungul a 25 de ani, Oana și Viorel Lis au format unul dintre cele mai discutate cupluri din lumea mondenă. Cu toate acestea, în ciuda gurilor rele, relația lor a rezistat trecerii timpului și astăzi se află încă împreună, purtând în suflet multe povești nedezvăluite.

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Lis a avut curajul să vorbească deschis despre transformările prin care a trecut relația ei cu fostul primar, dezvăluind și provocările cu care s-au confruntat. De asemenea, a subliniat importanța pe care o acordă iubirii și respectului reciproc, plasându-le mereu pe primul loc în călătoria lor comună.

Citește și: „Eu nu știam.” Ce a aflat Viorel Lis despre partenera sa de viață, după mult timp de relație

Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație

Astfel, s-a aflat că Oana Lis și Viorel Lis au trecut prin momente dificile, ajungând chiar în pragul divorțului.Se pare că motivul principal al acestei situații a fost comportamentul Oanei Lis la acea vreme.

 „Acum pot să discut despre orice, poți să mă jignești și să nu te iau de păr.

Acum câțiva ani aș fi reacționat altfel, nu știam să-mi conțin emoțiile și mă enervam la orice chestie”, a spus Oana Lis.

Cu toate acestea, Oana Lis a subliniat că, pe lângă comportamentul inadecvat al său, și opiniile celor din jur, anturajul, rudele și așteptările nerealiste pe care le aveau unul față de celălalt au contribuit la decizia lor de a se despărți.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație
Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație[Sursa foto: Facebook]

Care este lucrul pe care nu îl știa nimeni

Ea a recunoscut că imaturitatea și lipsa de comunicare adecvată dintre ei la acea vreme au dus la această situație.

În prezent, lucrurile s-au schimbat semnificativ, deoarece, chiar dacă nu întotdeauna relația lor este perfectă, au învățat cum să se exprime și să depășească momentele tensionate.

„Au fost multe discuții, a fost și problema diferenței de vârstă și a oamenilor din jur.

Oamenii de lângă șușoteau, băgau tot felul de intrigi. Și prieteni, rude din partea mea și din partea lui. Chestia asta ne afecta și din cauza asta ne certam. Mă enerva că venea o nepoată pe la el, dar venea doar în ziua de pensie. Eu nu eram o femeie foarte curată, foarte ordonată, îngrijită. Venea acasă și era haos, erau multe certuri și din cauza asta. El lăsa hainele aruncate și probabil se aștepta ca eu să le strâng până se întoarce, dar erau tot acolo.
E normal, într-o relație de peste 20 de ani nu e doar lapte și miere. Eu făceam crize și îi aruncam lucrurile pe geam. Acum parcă vorbesc despre altă persoană, eu nu mai sunt așa
”, a mai spus Oana Lis.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

Întrebată despre fidelitatea sa în cei 25 de ani de căsnicie, Oana Lis a ales să păstreze învăluit în mister dacă a înșelat sau nu, din respect pentru soțul ei. Ea a decis să păstreze acest detaliu doar pentru ea.

„Acum îți dai seama că și dacă ar fi adevărat nu aș putea să zic, pentru că Viorel este soțul meu, îl respect foarte mult.

Din contră, el m-a înșelat pe mine și l-am prins. El se vedea și cu alte persoane și l-am prins la restaurant cu cineva, o dată la telefon. El niciodată nu a renunțat la mine, indiferent câte persoane mai erau în jurul lui”, a mai spus vedeta.

 Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație
Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “ Cei care au trecut prin asta știu!” Oana Lis, mărturisiri sincere legate de relația cu Viorel LisCitește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Trântit de uși, urlete, și în public, spart mese, aruncat haine.” Oana Lis, declarații inedite despre cum s-a schimbat viața ei în ultimii ani

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies