VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019, schimbare uriaşă, ce se întâmplă cu tichetele de vacanţă NEFOLOSITE


VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019, schimbare uriaşă, ce se întâmplă cu tichetele de vacanţă NEFOLOSITE

Legea referitoare la acordarea voucherelor de vacanță ar putea fi modificată astfel încât angajații care nu le folosesc să primească în schimb contravaloarea lor în bani sau tichete de masă.


In articol:

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019. Această modificare a legii referitoare la voucherele de vacanță a fost propusă de către deputatul ALDE Ștefan-Alexandru Băișanu, care a depus în Parlament un proiect în acest sens.

Citeste si: O mai ştii pe Hurrem din „Suleyman Magnificul“? Transformarea ei este uluitoare: de nerecunoscut

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019 şi pentru angajaţii din privat

„La Articolul 24, alineatul 1, se introduce două litere, a și b, cu următorul cuprins: Voucherele de vacanță sunt bilete de valoare care se acordă angajaților pentru acoperirea unor cheltuieli ocazionale de efectuarea concediului în regim de turism intern. (litera b) În cazul în care voucherele de vacanță nu au fost utilizate, angajatorul se obligă să ofere contravaloarea în bani sau în tichete de masă", se arată în proiectul depus de către deputatul ALDE Alexandru Băișanu.

Potrivit legislaţiei în vigoare, se acordă o singură indemnizaţie de vacanţă pe an, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat, în limita sumelor prevăzute în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, alocate cu această destinaţie.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2019, revolta bugetarilor. Ce se întâmplă cu tichetele de vacanţă

Anul trecut, peste un milion de salariați din sectorul bugetar au beneficiat de vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei.

„Voucherele de vacanță vor fi acordate angajaților pentru acoperirea unor cheltuieli ocazionate de efectuarea concediului de odihnă în regim de turism intern. În cazul în care voucherele de vacanță nu au fost utilizate, angajatorul se obligă să ofere contravaloarea în bani sau în tichete de masă. Gestionarea resursei umane constituie una dintre cele mai importante componente ale managementului oricărei întreprinderi, publice sau private, mari sau mici, iar motivarea acesteia către performanță ar trebui să fie prioritare”, se arată în expunerea de motive.

Citeşte continuarea pe RTV. 


Abonează-te pe

Citește și:

O mai ştii pe Hurrem din „Suleyman Magnificul“? Transformarea ei este uluitoare: de nerecunoscut

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

O femeie i-a făcut sex oral iubitului ei, iar apoi a ajuns de urgenţă la spital! Ce a păţit

Profeția cutremurătoare despre sfârșitul lumii, făcută de Isaac Newton! Savantul a vrut să o ia cu el în mormânt, de teamă

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

4 tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri