Vladimir Draghia si Catalin Cazacu au pierdut un pariu cu Giani Kirita. In urma lui se rad in cap si isi lasa doar mustata. Cum arata cei doi cu noul look


Momente amuzante la Exatlon Romania. Pe langa probele din concurs, concurentii se si distreaza si gasesc tot felul de joculete pentru a face ca dorul de familii sa treaca mai usor.

Vladimir Draghia, Catalin Cazacu, Ion Oncescu (care a parasit deja competitia din cauza problemelor de sanatate) si Giani Kirita au jucat ping pong. Echipa Faimosilor a castigat jocul de ping pong in urma unei probe din concurs. Ei bine, cei patru s-au jucat si au facut si un pariu. Cine pierde trebuie sa se rada in cap si sa isi lasa doar mustata. Giani Kirita a iesit invingator, asa ca Vladimir si Catalin trebuie sa renunte la plete si barba.

Aseara, in arena Exatlon, Faimosii s-au amuzat copios si i-au facut si pe cei din echipa adversa sa rada. Si-au adus aminte de pariu si au spus ca trebuie respectat.

"Eu imi las mustata de otoman", a spus Catalin Cazacu.

"Si eu imi intorc asa mustata in sus, sunt cel putin Caragiale", a spus si Vladimir Draghia.

VEZI CUM ARATA CU NOUL LOOK IN GALERIA FOTO.

Exatlon Romania este un concurs sportiv, care poate sa fie urmarit de sambata pana miercuri, doar la Kanal D, de la 19:45.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Vremea se schimbă radical! Meterologii anunță temperaturi de -19 grade Celsius

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri