Vladimir Drăghia, despre provocările prin care trec concurenţii de la “Insula de 1 milion” "Mai important mi se pare să ştii cu cine te împrieteneşti, să ştii cât de mult să dai din tine, cât de sincer să fii şi cu cine”

Vladimir Drăghia, despre provocările prin care trec concurenţii de la “Insula de 1 milion”
Vladimir Drăghia, despre provocările prin care trec concurenţii de la “Insula de 1 milion” "Mai important mi se pare să ştii cu cine te împrieteneşti, să ştii cât de mult să dai din tine, cât de sincer să fii şi cu cine”

Vladimir Drăghia, câstigătorul primului sezon "Exatlon", urmăreşte cu interes ceea ce se întamplă la “Insula de 1 milion", reality show-ul de aventură difuzat la Kanal D.

Este atent la evoluţia concurenţilor, la probele extrem de interesante, fiind atras de ideea unei competiţii complexe, un adevărat experiment social televizat. In cadrul Ştirilor Kanal D, acesta a subliniat ce i se pare cel mai captivant la “Insula de 1 milion”.

" Este impresionant numărul concurenţilor. Oamenii aceia sunt de toate felurile, de peste tot; (…) probele îmi plac, sunt un mix între jocuri de îndemanare, probe sportive si de inteligenţă", a declarat Vladimir Draghia pentru Ştirile Kanal D.

Remarcabilă este şi complexitatea relaţiilor umane stabilite pe insulă, atât între membrii aceleiaşi tabere, cât şi intre cele trei tabere, Nordicii, Sudicii si Vesticii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Mai important este să poţi fi foarte abil atunci când nu sunt probele, să ştii să faci politica din spate, să ştii cu cine te împrieteneşti, să ştii cât de mult să dai din tine, cât de sincer să fii şi cu cine.

Mi se pare, dacă nu chiar mai interesant (n.r. decat probele), ce se întamplă în spate, dincolo de probe, felul în care se înteleg ei in tabere, cine pe cine bagă în faţă şi cine renunţă la regulile astea pe care în societate le lu ăm de bune", a adăugat Vladimir Drăghia.

Celebrul actor s-a bucurat sa îl revadă pe Cosmin Cernat prezentând “Insula de 1 milion”, mai ales că pe cei doi îi leagă experienţa dominicană din 2018.

" Mi-a fost dor de vocea lui Cosmin (n.r. Cernat) la televizor. Îmi place foarte mult cum comentează ”, a adăugat Vladimir Drăghia.

Continuă aventura pe “Insula de 1 milion”; vom afla sambătă seară, de la 21:00, pe cine trimite Vikingul la probe, ce strategie adoptă acesta si cum se vor descurca cei alesi pentru jocuri. Reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat poate fi urmărit sâmbăta şi duminica, de la 21:00, şi lunea de la 20:00, la Kanal D.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sfatul zilei din 18 iulie 2024. O zodie are o zi prosperă

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies