”Nu e absolut nimic rușinos în asta!” Vlad Gherman a făcut publice imaginile după despărțirea de Cristina Ciobănașu.


Vlad Gherman a făcut destăinuiri sincere în fața urmăritorilor, și a făcut publice câteva poze cu el din perioada în care a pus capăt relației cu Cristina Ciobănașu.


In articol:

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țară, de-a lungul carierei sale reușind să adune o comunitate mare de fani, care îi oferă sprijin în orice își propune să facă. Vlad și fosta sa parteneră de viață, Cristina Ciobănașu, au format unul dintre cele mai admirate cupluri din showbizul românesc, însă vestea separării, după o relație frumoasă de 9 ani a luat prin surprindere pe toată lumea.

Recent, Vlad Gherman și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi pentru prima dată de la separare, și a făcut publice o serie de poze din perioada când el și Cristina au luat-o pe căi separate.

Citeste si: Oana Moșeangu și Vlad Gherman, pe holurile spitalului. Ce a pățit actrița

Vlad Gherman a făcut publice imaginile după despărțirea de Cristina Ciobănașu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Îți rup capul când ajungi acasă”. Oana Moșneagu, reacție dură la adresa lui Vlad Gherman

Totodată, pozele vorbesc de la sine, se poate observa destul de ușor cât de afectat a fost de despărțire, în majoritatea fotografiilor apărând cu ochii inundați de lacrimi. Actorul a dorit ca prin intermediul acestei postări să transmită un mesaj de conștientizare, pentru a face oamenii să înțeleagă că nu este rușinos să plângi și că trebuie întotdeauna să îți exteriorizezi emoțiile, deoarece dacă nu faci acest lucru la timp, viitorul poate duce la situații mult mai grave.

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: <<De ce plângi?>>. Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei. Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră <<Și băieții plâng câteodată>> și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a povestit Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cine este Oana Moșneagu. „O fată pentru care libertatea și independența sunt nevoi esențiale”

Vlad Gherman a făcut publice imaginile după despărțirea de Cristina Ciobănașu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Vlad Gherman. „M-a făcut bărbatul în devenire de astăzi”

Vlad Gherman formează un cuplu cu colega sa de platou, Oana Moșneagu

Deși a fost o perioadă dureroasă pentru Vlad Gherman, el a reușit să treacă cu bine peste despărțirea de Cristina Ciobănașu, iar acum se simte mult mai bine și mai împlinit. Actorul a mărturisit faptul că datorită oamenilor pe care i-a avut aproape în acea perioadă, dar și cu ajutorul terapiei, a reușit să își revină.
În prezent, Vlad și-a găsit fericirea în brațele Oanei Moșneagu, care îi este și colegă pe platourile de filmare. Cei doi îndrăgostiți au o relație foarte frumoasă și de invidiat, fiind apreciați și urmăriți de multe persoane pe rețelele de socializare.

Citeste si: „Dumnezeu să vă odihnească în pace”. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au vorbit despre anunțul răvășitor

Vlad Gherman a făcut publice imaginile după despărțirea de Cristina Ciobănașu

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

„Îți rup capul când ajungi acasă”. Oana Moșneagu, reacție dură la adresa lui Vlad Gherman

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Oana Moșneagu. „O fată pentru care libertatea și independența sunt nevoi esențiale”

Cine este Vlad Gherman. „M-a făcut bărbatul în devenire de astăzi”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri