Viviana Sposub, pe picior greșit în Gala Belle Epoque! Cum au analizat jurații ținuta vedetei: „Este veche, este un model urâțel!"


Iubita lui George Burcea a reușit să impresioneze juriul cu momentul artistic, însă nu și cu ținuta! Cum a fost analizată rochia concurentei


In articol:

Viviana Sposub s-a prezentat, în ultimele săptămâni, cu ținute și momente de excepție, numărându-se astfel printre preferatele celor trei jurați. Ei bine, în Gala Belle Epoque lucrurile nu au mai mers la fel ca înainte, dat fiind faptul că articolele vestimentare alese de aceasta nu s-au mai ridicat la înălțimea așteptărilor. 

Citeste si: Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională! Iubita lui George Burcea vrea să exceleze într-un alt domeniu: „Aş putea oricând să fac şi asta”

Viviana Sposub

Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub, pe picior greșit în Gala Belle Epoque!

Primul care a analizat styling-ul propus de concurentă a fost Tibi Clenci. Juratul a considerat că în rochia purtată de Viviana Sposub nu sunt regăsite detaliile temei propuse: „ Belle Epoque se caracterizează prin modernism.

Închide o serie a multor curente și vine puternic din urmă cu acest curent care se numește modernism care a fost blamat la momentul respectiv, dar care a fost îmbrățișat foarte ușor. Da, ești în Belle Epoque, poți fi confundată ușor cu o mireasă, dar asta nu e rău pentru că existau mirese și atunci, există și acum numai că este un Belle Epoque 90% istoric. Aș fi vrut să fie mult mai prezent în zilele noastre”.

Citeste si: Viviana Sposub, acuzată de Raluca Dumitru că a copiat o rochie purtată de Ilinca Vandici: „Mai avem puțin până la Finală!”

Gala Belle Epoque „Bravo, ai stil! Celebrities”

Gala Belle Epoque „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Pe de cealaltă parte, Maurice Munteanu a recunoscut că momentul prezentat de Viviana l-a surprins total, însă rochia propusă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Deși i-a complimentat aspectul fizic, juratul nu i-a putut acorda nota maximă: „Rochia are ceva...nu

neapărat de mariaj, este o rochie albă ok, dar are ceva de Mita Baston. Aici există o mică topeală. Rochia este veche, este un model urâțel. Ce să facem, Viviana, tu ești superbă, evident, deja se știe asta. Se vede cu ochiul liber, sigur că ai un trup divin și îți vine superb această rochie, dar ea ca rochie nu e fresh." 

Raluca Bădulescu a fost singura care i-a oferit o notă aproape de cea maximă, menționând faptul că momentul artistic prezentat a fost de-a dreptul emoționant. 


Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa unei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „E o nenorocire ce se întâmplă astăzi!”. Cum va decurge următoarea ediție a...

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Viviana Sposub, în fruntea clasamentului la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații i-au acordat note maxime: „Ești cea mai frumoasă de până acum!”

Cristina Șișcanu, jefuită de menajeră: „Am simțit-o că este alunecoasă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Tonciu, noi detalii despre părinții ei! Mai divorțează sau nu cei doi: „După 40 de ani de căsătorie...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri