VINERI. Kanal D, primul loc in audiente cu “Puterea Dragostei” si Stirile Kanal D de la ora 12:00


Kanal D isi consolideaza pozitia de lider de piata, postul TV a condus topul audientelor de vineri, 8 februarie, cu show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” si Stirile Kanal D de la ora 12:00.

In intervalul 11:00 – 13:00, pe intreaga durata de difuzare a productiilor TV mai sus mentionate, Kanal D a fost lider absolut de audienta, devansand celalalte statii concurente, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Vineri, 8 februarie, show-ul “Puterea Dragostei”, prezentat de Andreea Mantea in intervalul orar 11:00 – 12:00 a pozitionat Kanal D pe primul loc, pe toate segmentele de public monitorizate. Astfel, postul TV a inregistrat 3,9% rating si 16,4% cota de piata, pe targetul National, 2,2% rating si 11,6% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,1% rating si 14,8% cota de piata, pe targetul Comercial.

Peste jumatate de milion (690.000) de romani din intreaga tara urmareau emisiunea “Puterea Dragostei”, in fiecare minut al difuzarii.

Stirile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Silvia Ionita, au mentinut pozitia de lider de piata a Kanal D, pe toate categoriile de public din  Romania. In intervalul orar 12:00 – 13:00, Kanal D a inregistrat 4,0% rating si 16,7% cota de piata, pe targetul National, 2,8% rating si 14,4% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,2% rating si 16,5% cota de piata, pe targetul Comercial.

Peste 700.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit subiectele prezentate de Silvia Ionita in cadrul grupajului informativ de Stiri Kanal D, de la ora 12:00.


Abonează-te pe

Citește și:

Exista viata dupa moarte? Celebrul neurochirurg care a fost in coma a facut dezvaluiri cutremuratoare VIDEO

Scandal sexual în showbiz! ”Urla la mine la ușă că vrea să mă f... !”

None de la Puterea Dragostei este căsătorit? "Îl așteaptă soția acasă!" Fotografia care l-a dat de gol

„Bravo, ai stil!” isi schimba ora de difuzare! Show-ul de fashion, difuzat mai devreme in cursul saptamanii

Kanal D, lider absolut de audienta cu emisiunea “Asta-i Romania!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Meda și Nicos de la Puterea Dragostei s-au despărțit la scurt timp după ce au părăsit competiția!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri