S-a descoperit o solutie naturala pentru eliminarea decesului cauzat de cancer!
Studiile recente au descoperit ca un compus natural numit oligozaharide, derivat din mere, determina uciderea a 46% din celulele cancerului de colon uman in vitro, fiind mai eficienta decat orice procedura conventionala – chimioterapia. In plus, spre deosebire de medicamentele chimio toxice, oligozaharide sunt compusi naturali, ce promoveaza sanatatea pe scara larga, fiind prezente in fructe si legume.
Cercetatorii s-au concentrat pe mere, folosindu-le ca un mijloc natural pentru tratarea si prevenirea cancerului de colon, deoarece acestea sunt fructele cele mai consumate de populatia multor tari, si au descoperit deja ca acestea au o capacitate de a
lupta impotriva cancerului de san, cancerului ovarian, cancerului pulmonar, cancerului de ficat si cancer de colon.
Oligozaharidele din mere au fost folosite in acest studiu, deoarece proprietatile lor anti-cancer au fost stabilite in studiile anterioare, si ele pot fi extrase destul de ieftin din mere – este vorba despre tescovina- un produs rezidual disponibil pe scara larga, ramas de la industria de prelucrare a sucului de mere.
Oligozaharidele au castigat o atentie tot mai accentuata in calitatea de produse alimentare generale de promovare a sanatatii functionale, si sunt, probabil, folosite pentru a imbogati mai multe alimentele pe care le mananci deja (de exemplu, ca fructooligozaharide). Acestea au fost gasite in studii pentru a promova sanatatea florei intestinale, controlul glicemiei, precum intarirea sistemului imunitar. Oligozaharidele apar in mod natural in multe plante (fructe, legume si alge), precum si in miere si lapte.
Ele pot fi, de asemenea, formate prin descompunerea glucidelor mai complexe de fructe (adica de pectina) de enzime pectolitice, asa cum a fost facut de catre cercetatorii din acest studiu. Intr-o anumita masura, aceasta reactie poate aparea atunci cand mancam fructul crud, deoarece merele contin in mod natural circa 1,5% la suta pectina, precum si o enzima pectinaza. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca sucul de mere prelucrat comercial nu contine practic nici o pectina sau enzima activa, si contine, de asemenea, doar circa 10% din polifenoli, comparativ cu merele crude.
Ca de obicei, fructele sau legumele crude si proaspete sunt mult mai sanatoase decat varianta prelucrata.
Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov.
Studiile recente au descoperit ca un compus natural numit oligozaharide, derivat din mere, determina uciderea a 46% din celulele cancerului de colon uman in vitro, fiind mai eficienta decat orice procedura conventionala – chimioterapia. In plus, spre deosebire de medicamentele chimio toxice, oligozaharide sunt compusi naturali, ce promoveaza sanatatea pe scara larga, fiind prezente in fructe si legume.
Cercetatorii s-au concentrat pe mere, folosindu-le ca un mijloc natural pentru tratarea si prevenirea cancerului de colon, deoarece acestea sunt fructele cele mai consumate de populatia multor tari, si au descoperit deja ca acestea au o capacitate de a lupta impotriva cancerului de san, cancerului ovarian, cancerului pulmonar, cancerului de ficat si cancer de colon.
Oligozaharidele din mere au fost folosite in acest studiu, deoarece proprietatile lor anti-cancer au fost stabilite in studiile anterioare, si ele pot fi extrase destul de ieftin din mere – este vorba despre tescovina- un produs rezidual disponibil pe scara larga, ramas de la industria de prelucrare a sucului de mere.
Oligozaharidele au castigat o atentie tot mai accentuata in calitatea de produse alimentare generale de promovare a sanatatii functionale, si sunt, probabil, folosite pentru a imbogati mai multe alimentele pe care le mananci deja (de exemplu, ca fructooligozaharide). Acestea au fost gasite in studii pentru a promova sanatatea florei intestinale, controlul glicemiei, precum intarirea sistemului imunitar. Oligozaharidele apar in mod natural in multe plante (fructe, legume si alge), precum si in miere si lapte. Ele pot fi, de asemenea, formate prin descompunerea glucidelor mai complexe de fructe (adica de pectina) de enzime pectolitice, asa cum a fost facut de catre cercetatorii din acest studiu. Intr-o anumita masura, aceasta reactie poate aparea atunci cand mancam fructul crud, deoarece merele contin in mod natural circa 1,5% la suta pectina, precum si o enzima pectinaza. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca sucul de mere prelucrat comercial nu contine practic nici o pectina sau enzima activa, si contine, de asemenea, doar circa 10% din polifenoli, comparativ cu merele crude. Ca de obicei, fructele sau legumele crude si proaspete sunt mult mai sanatoase decat varianta prelucrata.
Sursa:
Secretele.ro, autor Cristian Iacov.
Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament
Citeste si: „Cum poate să mintă în halul ăsta?” George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan- radioimpuls.ro
Citeste si: Este oficial! Jador se iubește cu o tânără domnișoară și este mai fericit ca niciodată! Cine este iubita artistului: „Aleasa inimii mele”- kanald.ro
Citeste si: La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Urări și felicitări drăgute pentru 1 Iunie „La mulţi ani tuturor copiilor!”- stirilekanald.ro