Video | Oana Sarbu se coafeaza la o rusoaica: “Ma tunde in 7 minute si ma aranjeaza in 3”


Oana Sarbu a facut o schimbare de look, recent, si nu din cauza despartirii de Robert Turcescu.

 

Cantareata s-a lasat pe mana unei stiliste care i-a aranjat parul dupa cum a crezut. Si Oana Sarbu e multumita.
“Mi-am facut breton. Am mai purtat breton din cand in cand. Am un par foarte ondulat si daca nu e intins perfect nu-mi sta bine. E o schimbare pur si simplu, dar sa stii ca n-am simtit-o eu, ci fata cu care colaborez, cea care ma coafeaza. E rusoaica si o prefer pentru ca in 7 minute tunde, in 3 minute coafeaza, o prefer pentru ca e foarte rapida”, a declarat Oana Sarbu pentru Kfetele.ro.
In ceea ce priveste silueta, cantareata ne-a dezvaluit ca a mai luat cateva kilograme in greutate.
“Nu e chiar asa o silueta perfecta, am mai pus niste kilograme in ultimul timp. Sunt perioade in care nu trebuie sa trisezi, trebuie sa-i dai organismului ce are el nevoie. Si eu am simtit nevoia de mai multi carbohidrati ca de obicei si probabil de asta am pus niste kilograme. Dar sunt multumita de felul cum arat, sunt foarte atenta. Secretul cred ca este experienta acumulata de-a lungul timpului prin lectura si prin ceea ce mi se pare mie a fi sanatos in anumite perioade din viata”, ne-a mai spus Oana Sarbu.

Cantareata s-a lasat pe mana unei stiliste care i-a aranjat parul dupa cum a crezut. Si Oana Sarbu e multumita.

##VIDEO6142##

Mi-am facut breton. Am mai purtat breton din cand in cand. Am un par foarte ondulat si daca nu e intins perfect nu-mi sta bine. E o schimbare pur si simplu, dar sa stii ca n-am simtit-o eu, ci fata cu care colaborez, cea care ma coafeaza. E rusoaica si o prefer pentru ca in 7 minute tunde, in 3 minute coafeaza, o prefer pentru ca e foarte rapida”, a declarat Oana Sarbu pentru Kfetele.ro.In ceea ce priveste silueta, cantareata ne-a dezvaluit ca a mai luat cateva kilograme in greutate. 

Nu e chiar asa o silueta perfecta, am mai pus niste kilograme in ultimul timp. Sunt perioade in care nu trebuie sa trisezi, trebuie sa-i dai organismului ce are el nevoie. Si eu am simtit nevoia de mai multi carbohidrati ca de obicei si probabil de asta am pus niste kilograme. Dar sunt multumita de felul cum arat, sunt foarte atenta. Secretul cred ca este experienta acumulata de-a lungul timpului prin lectura si prin ceea ce mi se pare mie a fi sanatos in anumite perioade din viata”, ne-a mai spus Oana Sarbu.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Soţia lui Mihai Gâdea arată senzaţional! Din fotografii, poţi să juri că Agatha este sora fiicei sale adolescente!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri