Video Exclusiv! Nicoleta Luciu: “Am zile in care mananc slanina si zile in care mananc doar 2 batoane cu fibre” – vedeta are o silueta de invidiat


Nicoleta Luciu s-a saturat, se pare, sa tina tot felul de diete. Acum, bruneta isi face poftele, iar atunci cand simte ca a luat in greutate, slabeste mancand doar batoane cu fibre.

 

Nicoleta Luciu nu mai e la fel de “obsedata” de greutate, asa cum era pana nu demult. Actrita sustine ca are lucruri mai importante de facut decat sa tina diete drastice. Greutatea ei a trecut deja pe locul doi, primul fiind ocupat de cei patru copii ai ei: Zsolt Jr si tripletii Kim, Karoly si Kevin.
“Greutatea a fost problema mea… acum nu mai e. Acum am alte chestii pe cap. Trebuie sa ma impart in patru directii. Trei au aceeasi varsta si trebuie sa-i duc in mai multe directii. N-au toti 3 acelasi sex ca ii duceam pe toti 3 la fotbal. Asa ca doar doi sunt cu sex masculin, unul cu feminin. Trebuie sa-i duc si la dans, si la inot, si la patinoar, si la ski si tot asa. Nicoleta e bine. Nicoleta are zile in care mananca slanina, zile in care mananca doar doua batoane bogate in fibre. La fiecare doua saptamani imi vin cam 50 de batone”, ne-a declarat Nicoleta Luciu.
##VIDEO52596##

Nicoleta Luciu nu mai e la fel de “obsedata” de greutate, asa cum era pana nu demult. Actrita sustine ca are lucruri mai importante de facut decat sa tina diete drastice. Greutatea ei a trecut deja pe locul doi, primul fiind ocupat de cei patru copii ai ei: Zsolt Jr si tripletii Kim, Karoly si Kevin.“Greutatea a fost problema mea… acum nu mai e. Acum am alte chestii pe cap. Trebuie sa ma impart in patru directii. Trei au aceeasi varsta si trebuie sa-i duc in mai multe directii. N-au toti 3 acelasi sex ca ii duceam pe toti 3 la fotbal. Asa ca doar doi sunt cu sex masculin, unul cu feminin. Trebuie sa-i duc si la dans, si la inot, si la patinoar, si la ski si tot asa. Nicoleta e bine. Nicoleta are zile in care mananca slanina, zile in care mananca doar doua batoane bogate in fibre. La fiecare doua saptamani imi vin cam 50 de batone”
, ne-a declarat Nicoleta Luciu. 

##VIDEO52596##

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Blestemul cel mai puternic. Tot ce trebuie să știi despre blesteme și puterea lor, explicat de Lidia Fecioru

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri