VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa te asortezi in cuplu!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema asortarea in cuplu.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa te imbraci la prima intalnire, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa te imbraci corect in cuplu.
 
 
"Astazi vom vorbi despre cum sa ne asortam in cuplu, despre cat de departe trebuie sa mergem, cand trebuie sa ne oprim si care sunt micile arogante pe care ni le putem permite atunci cand iesim cu iubitul sau iubita la un eveniment, oricare ar fi el. ", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa te imbraci la prima intalnire, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum sa te imbraci corect in cuplu."Astazi vom vorbi despre cum sa ne asortam in cuplu, despre cat de departe trebuie sa mergem, cand trebuie sa ne oprim si care sunt micile arogante pe care ni le putem permite atunci cand iesim cu iubitul sau iubita la un eveniment, oricare ar fi el. ", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Andy are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care concurentul de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostit!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Iulia Albu

Parteneri