VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti costumul de baie retro!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema costumele de baie retro.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa alegem accesoriile de plaja, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum alegem costumele de baie retro.
"A venit vara, asa ca astazi vom discuta despre acest subiect arzator de care ne lovim in fiecare sezon estival. Este vorba despre costumul de baie. Astazi vom vorbi despre costumul de baie retro, despre felul in care el se poarta, despre greselile pe care trebuie sa le evitati si despre mici ponturi despre cum sa purtati cu succes aceasta piesa", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa alegem accesoriile de plaja, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum alegem costumele de baie retro."A venit vara, asa ca astazi vom discuta despre acest subiect arzator de care ne lovim in fiecare sezon estival. Este vorba despre costumul de baie. Astazi vom vorbi despre costumul de baie retro, despre felul in care el se poarta, despre greselile pe care trebuie sa le evitati si despre mici ponturi despre cum sa purtati cu succes aceasta piesa", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri