VIDEO EXCLUSIV | Iulia Albu - WOW sau BAU-BAU: Cum sa alegi rochia pentru cununia civila!


Iulia Albu continua si in aceasta saptamana rubrica saptamanala de pe Kfetele.ro, de data aceasta avand ca tema rochiile de cununie.

 

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam rochiile cu imprimeu floral, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam rochiile pentru cununia civila.
"Astazi vom vorbi despre rochia pe care sa o purtam la cununie. Pentru ca, cununia civila este acel moment care preceda nunta in sine, iar atentia pe care o acordam acestei tinute este in egala masura compatibila cu cea pe care o acordam rochiei de mireasa", isi incepe Iulia Albu rubrica.

Dupa ce in editia precedenta "WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro" Iulia a vorbit despre cum sa purtam rochiile cu imprimeu floral, acum fashion editorul continua cu un episod interesant: cum purtam rochiile pentru cununia civila."Astazi vom vorbi despre rochia pe care sa o purtam la cununie. Pentru ca, cununia civila este acel moment care preceda nunta in sine, iar atentia pe care o acordam acestei tinute este in egala masura compatibila cu cea pe care o acordam rochiei de mireasa", isi incepe Iulia Albu rubrica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri