Video Exclusiv! Doamneee, Iulia Albu cu cercel in nas! Vezi cum s-a descurcat sa manance!


Iulia Albu a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro, zilele trecute, la o terasa din Capitala, unde iesise sa ia pranzul cu prietena ei, Dj Wanda.

 

Iulia Albu a fost la control la medic, sa-si schimbe bandajele de la glezne, asa cum se procedeaza dupa orice interventie chirurgicala, dupa care si-a dat intalnire cu Dj Wanda la o terasa de fite din Capitala, ca sa ia pranzul.
Iulia Albu era aproape de nerecunoscut! Fashion editorul si-a pus o pereche de cercei imensi, in urechi, unul la fel de mare in nas, nelipsitii ochelari de soare, astfel ca, fata ii era cam acoperita si greu putea fi recunoscuta.
Desi avea ditamai cercelul in nas, realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau“ s-a descurcat de minune sa manance, fara sa-si “agate” furculita in accesoriul inedit. Desigur, cei prezenti la terasa nu-si puteau lua ochii de la ea.
##VIDEO39237##

Iulia Albu a fost la control la medic, sa-si schimbe bandajele de la glezne, asa cum se procedeaza dupa orice interventie chirurgicala, dupa care si-a dat intalnire cu Dj Wanda la o terasa de fite din Capitala, ca sa ia pranzul.Iulia Albu era aproape de nerecunoscut! Fashion editorul si-a pus o pereche de cercei imensi, in urechi, unul la fel de mare in nas, nelipsitii ochelari de soare, astfel ca, fata ii era cam acoperita si greu putea fi recunoscuta.Desi avea ditamai cercelul in nas, realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau“ s-a descurcat de minune sa manance, fara sa-si “agate” furculita in accesoriul inedit. Desigur, cei prezenti la terasa nu-si puteau lua ochii de la ea.##VIDEO39237##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri