Claudia Pătrășcanu, despre cum a ajutat-o amanta soțului ei, în timpul divorțului. „Ca orice mamă m-am gândit la ce să mai fac. A făcut o faptă bună”

Claudia Pătrășcanu, despre cum a ajutat-o amanta soțului ei, în timpul divorțului. „Ca orice mamă m-am gândit la ce să mai fac. A făcut o faptă bună”
Claudia Pătrășcanu, despre cum a ajutat-o amanta soțului ei, în timpul divorțului. „Ca orice mamă m-am gândit la ce să mai fac. A făcut o faptă bună”

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cum a reușit amanta soțului ei să o ajute atunci când a ajuns în fața instanței.

Claudia Pătrășcanu și fostul ei partener au pus punct relației, în urmă cu 4 ani, iar procesul s-a întins pe tot atâția ani de la data divorțului. Pentru a-și salva copiii, aceasta a apelat la ajutorul amantei pentru anumite dovezi.

Cum a ajutat-o amanta pe Claudia Pătrășcanu în momentul divorțului

Citește și: Cum este viața Claudiei Pătrășcanu după divorț și ce anume o face fericită în prezent „Eu mi-am dorit acest lucru.”

Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am fost egoistă! Mult timp nu mi-am dorit să o văd cu nimeni.” Cum s-a opus Claudia Pătrășcanu atunci când mama ei a vrut să își refacă viața

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Claudia Pătrășcanu a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre cum a fost implicată amanta în divorțul dintre ea și fostul soț.

Aceasta a fost cea care a ajutat-o cu anumite dovezi de care avea nevoie pentru a-și recăpăta copiii în fața instanței. 

„Nu neapărat, exclus. (nr. dacă i-a fost amanta soțului aliat) Doar că așa a fost conjunctura să ajungem să ne cunoaștem, nu o consider pe ea vinovată. Vinovat este cel care caută asemenea situații și lucruri în viață. S-a întâmplat să mă ajute cu niște mesaje, hârtii, cu timp, nu pot să spun că o acuz pe ceva cu nicio formă.

Și nu am nicio problemă. Fiecare este dispus să își conducă viața, nu am spus niciodată că m-a despărțit ea. Dacă nu era ea, era sigur altcineva. Problema a fost la noi, atât. Ține de tine, ca om, ce vrei. Și ea m-a contactat pe mine. Nu a dat de mine la un moment dat. Mi-a fost așa. A fost pentru prima dată când m-am confruntat cu o asemenea situație.
A fost un divorț foarte greu unde mă amenințau că îmi ia copiii, ca orice mamă m-am gândit la ce să mai fac. Am pus mâna pe telefon, știind că ei s-au certat foarte urât și am luat legătura. Nu știu dacă m-a ajutat cu ceva sau nu, dar așa s-a întâmplat, așa a fost să fie acum 4 ani. A făcut o faptă bună. Vina nu a fost a ei, repet.”, 
spus Claudia Pătrășcanu.

Cum este Claudia Pătrășcanu după divorț

Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Cât despre divorț și cum este viața de după el, Claudia Pătrășcanu a spus că este împlinită acum și că dorința i-a aparținut.  

„Este liniștită și eu am ales acest lucru. Eu am băgat divorț. Am vrut să fie un divorț liniștit, amiabil, din păcate, nu am reușit să facem acest lucru, dar acum sunt liniștită, pot să spun lucrul acesta. Deși mai sunt câteva bătăi de cap, procese, dar cumva, nu știu, au început să mă călească.

Nu mă mai frământ pentru asemenea situații. Sunt fericită că îi am pe cei mici lângă mine, că avem un loc unde să punem capul, am un job superb, îmi câștig existența singură, îmi pot crește copiii atât cât pot eu. Sunt bine cu mine. Eu mi-am dorit acest lucru.”, a spus Claudia Pătrășcanu.



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Claudia Pătrășcanu, surprinsă de gesturile taților din jurul ei. Vedeta a vorbit despre bărbații din ziua de astăzi

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies