VIDEO| Campionul mondial la hairstyling, Angelo Frasca, a venit in Romania! Uite ce schimbare de look spectaculoasa a realizat pentru noi!


Angelo Frasca, actualul campion mondial la hairstyling, a venit in Romania, unde a realizat o schimbare spectaculoasa de look pentru Kfetele.ro.

 

Angelo este un stilist cunoscut atat in Italia, tara sa de origine, cat si in intreaga lume. In anul 2010 a castigat Campionatul Mondial de la Paris, in anul 2011 a castigat Campionatul European de la Dublin, reusind sa devina din nou campion mondial in 2012, la Milano.
Angelo si-a ales aceasta meserie inca de la varsta de 6 ani, cand a inceput sa participe la activitatile tatalui sau, stilist renumit in Italia. La 20 de ani si-a inceput propria afacere, participand pana atunci la o multime de concursuri in Europa.
Stilul lui Angelo este unul modern, hairstilistul fiind la curent cu toate tendintele din industrie. Dovada sta si schimbarea de look pe care a realizat-o in Salonul Bigudi din Bucuresti, unde a vopsit-o si a tuns-o pe Andreea Tutu.

Angelo este un stilist cunoscut atat in Italia, tara sa de origine, cat si in intreaga lume. In anul 2010 a castigat Campionatul Mondial de la Paris, in anul 2011 a castigat Campionatul European de la Dublin, reusind sa devina din nou campion mondial in 2012, la Milano.Angelo si-a ales aceasta meserie inca de la varsta de 6 ani, cand a inceput sa participe la activitatile tatalui sau, stilist renumit in Italia. La 20 de ani si-a inceput propria afacere, participand pana atunci la o multime de concursuri in Europa.Stilul lui Angelo este unul modern, hairstilistul fiind la curent cu toate tendintele din industrie. Dovada sta si schimbarea de look pe care a realizat-o in Salonul Bigudi din Bucuresti, unde a vopsit-o si a tuns-o pe Andreea Tutu.

Pentru ca inca nu stapaneste foarte bine limbile romana si italiana, Angelo a lasat-o pe Andreea sa vorbeasca in numele lui, iar cuvintele ei au fost numai de lauda. Stilistul planuieste sa se lanseze si in Romania, asa ca ne vom astepta la multe surprize din partea sa.

Andreea a beneficiat de o schimbare completa de look, fiindu-i schimbata culoarea parului si facute suvite. In plus, Angelo i-a aplicat si un tratament cu botox pentru par, disponibil si in Bucuresti la salonul Bigudi, la pretul de 200 de lei.

Iata cateva dintre coafurile realizate de Angelo Frasca in timpul campionatelor la care a participat:

##GALLERY14##


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Hidratarea tenului - mit sau adevăr? Sfaturi de la un makeup artist premiat internațional

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri