Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia: „Unul a plecat”


Co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut public momentul unic pe care l-a trăit alături de fetița lui, Sofia!


In articol:

Victor Slav, co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se declară, cu fiecare ocazie pe care o are, un părinte mândru și foarte fericit. Sofia, unica lui fetiță, are cinci ani, dar chiar și așa este foarte atentă la detalii și înțelege orice informație îi iese în cale, după cum a mărturisit și el la un moment dat.

Sofia se află acum la vârsta la care se produc schimbări la nivelul fizicului, iar acest lucru nu poate decât să îl bucure și mai tare pe tatăl ei, care vede cum se transformă într-o adevărată domnișoară pe zi ce trece, chiar sub ochii lui. De data aceasta, un moment remarcabil s-a întâmplat cu micuța lui, astfel că nu s-a putut abține și le-a împărtășit fanilor de pe Instagram totul.

Citeste si: Victor Slav, impresionat peste măsură de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Prezentatorul a rămas fără cuvinte când a vazut-o: „N-am ce să zic...”

Victor Slav și fetița lui, Sofia

Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia

Co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit de fiecare dată foarte deschis despre fiica lui, Sofia, și a recunoscut că, la fel ca orice alt părinte, îi este destul de greu să recunoască în sinea lui că fata crește pe zi ce trece și că la un moment dat va deveni un

om matur. Un semn clar în acest sens i s-a arătat lui Victor Slav în urmă cu doar căteva ore când micuței Sofia i-a mai căzut un dinte de lapte.

Într-o notă amuzantă, prezentatorul de televiziune a publicat o imagine în care fetița lui zâmbea, arâtând întregii lumi că a rămas fără un dințișor, de data asta din partea de jos: „Unul a plecat”.

Citeste si: Victor Slav, detalii din culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu Anda Adam

Victor Slav, fotografie emoționantă cu micuța Sofia

Victor Slav și-a luat în serios rolul de tată! Care este relația cu fiica lui, Sofia?

Sofia, fetița prezentatorului de televiziune și a Biancăi Drăgușanu este foarte prietenoasă și sociabilă, iar acest lucru îl uimește în totalitate pe tatăl ei, care spune că el nu a fost niciodată așa în copilărie.

Lui Victor Slav îi este destul de greu să recunoască faptul că fata crește din ce în ce mai mult pe zi ce trece, la fel ca orice alt părinte, însă observă totuși transformările pe care le are.

„Eu nu cred că este mare, abia a împlinit, cum am spus, cinci ani, nu pune nici foarte multe întrebări, dar simt că acestea încep să prindă contur. Nu este un secret că suntem despărțiți și Sofia petrece timp când cu unul, când cu celălalt.

Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede.

Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: „Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?. Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată. Trec foarte repede anii”, a declrat Victor Slav pentru sursa citată anterior.


Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, decizie pe final de an. Ce planuri are prezentatorul: „Fac cumva să-mi iau copilul”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Victor Slav, fotografie emoţionantă cu Selina, iubita lui! Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o prezentatorul TV

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri