Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

Victor Slav și Sofia, fetița lui
Victor Slav și Sofia, fetița lui

Prezentatorul de televiziune a vorbit despre cum se înțelege cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu, Sofia!

Victor Slav se numără printre cele mai apreciate vedete de televizune de la noi din țară, are o carieră de succes, iar pe plan personal lucrurile n-au mers niciodată mai bine.

Prezentatorul trăiește acum o adevărată poveste de dragoste alături de Selina, noua lui iubită și este vizitat de fiica lui, Sofia, ori de câte ori este nevoie. Micuța are cinci ani și știe că părinții ei sunt despărțiți, astfel că petrece timp când cu unul, când cu celălalt.

În cadrul unui interviu Viva.ro, Victor Slav a vorbit deschis despre viața de tătic, dar și despre cum se înțelege cu fetița lui. 

Citeste si: Viviana Sposub și Nicoleta Dragne, noi replici acide la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Se comportă că un cățel bine dresat!”

Victor Slav și Sofia, fetița lui
Victor Slav și Sofia, fetița lui[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav și-a luat în serios rolul de tată! Care este relația cu fiica lui, Sofia?

Sofia, fetița prezentatorului de televiziune și a Biancăi Drăgușanu are acum cinci ani, însă este foarte atentă la detalii și înțelege orice informație îi iese în cale, după cum a mărturisit chiar Victor Slav. Mai mult decât atât, micuța este foarte prietenoasă și sociabilă, iar acest lucru îl uimește în totalitate pe tatăl ei, care spune că el nu a fost niciodată așa în copilărie.

„Eu nu cred că este mare, abia a împlinit, cum am spus, cinci ani, nu pune nici foarte multe întrebări, dar simt că acestea încep să prindă contur.

Nu este un secret că suntem despărțiți și Sofia petrece timp când cu unul, când cu celălalt. Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil.

Se duce foarte simplu și spune: „Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?. Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată. Trec foarte repede anii”
, a declrat Victor Slav pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial! Iubita politicianului a spus tot adevărul: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS...”

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia
Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia[Sursa foto: Instagram]

Sofia a moștenit trăsăturile de la mamă sau de la tată?

Prea puțin important, spune Victor Slav, care este de părere că propria dezvoltare și susținerea din partea părinților sunt cele mai de preț lucruri pe care le poate avea un copil. Prezentatorul de televizune a mărturisit, de asemenea, că va fi alături de micuța lui ori de câte ori va fi nevoie și îi garantează, cu această ocazie, că o va susține în orice decizie pe care va vrea să o facă.

„Nu îmi dau seama, este un copil și nici nu mă interesează ce anume moștenește, dacă moștenește. Important este că voi fi mereu alături de ea și o voi susține în tot ceea ce va dori să facă. Mă interesează să își găsească propriul drum, să își dezvolte propria personalitate”, a mai spus co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Citeste si: Nicoleta Nucă, victima unei afecțiuni des întâlnite! Cum a reușit artista să se vindece: „Nu te bucură absolut nimic în lumea asta”

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia
Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav: „Sofia are foarte multă energie”

Deși este foarte ocupat cu proiectele în care este implicat, Victor Slav își găsește mereu timp liber pentru fetița lui. Cei doi merg împreună în parc, la locurile de joacă și chiar la film, lucruri de care prezentatorul este foarte mândru. În calitate de adept al sportului, încearcă pe cât posibil să o introducă și pe fiica lui în astfel de activități, iar avantajul cel mai mare este că micuța are foarte multă energie.

„La vârsta asta, Sofia are foarte multă energie și preferă compania copiilor, este un copil sociabil, iar timpul liber îl petrecem, pe cât posibil, în aer liber. Mergem în parc, la locurile de joacă, la „Ferma animalelor. Mergem la film, chiar îmi place că acum are răbdare să stea să privească un film până la sfârșit. Îi place să deseneze, să danseze, încă explorează. Are foarte multă energie și încercăm să îi ocupăm timpul cu diverse activități, inclusiv cu sport, mai ales că eu sunt adeptul mișcării”, a mai spus Victor Slav, potrivit sursei menționante.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, din nou certați? Mesajul postat de blondină scoate la iveală tot adevărul: „Să nu cerșești iubirea nimănui”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Haziran și Luis Gabriel au aflat sexul bebelușului! Cei doi sunt în culmea fericirii: „Ne-a spus doamna doctor...”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies