Victor Ponta, dezvăluiri despre soția sa, Daciana Sârbu! A vorbit și despre prima sa nevastă, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”


Victor Ponta a vorbit, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre cele două femei din viața lui, Daciana și Roxana, mamele copiilor săi. 


In articol:

 

Victor Ponta este extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Chiar dacă Daciana, actuala lui soție este și ea politician, puține au fost situațiile în care cei doi au vorbit despre relația lor.

Se știe că înainte de Daciana Sârbu, Victor Ponta a mai fost căsătorit o dată, cu Roxana Ponta, femeia cu care are un băiat, Andrei, de 17 ani. Victor Ponta nu a vorbit niciodată despre prima soție și motivele care au dus la despărțirea de aceasta. Presa a scris că Victor Ponta a divorțat de prima soție în 2006, iar câteva luni mai târziu s-a recăsătorit cu Daciana, care era colega sa de partid.

S-a spus la acel moment că Victor Ponta s-a despărțit de prima soție, Roxana Ponta pentru a se căsători cu Daciana, fiica lui Ilie Sârbu, un lider PSD cu greutate la acel moment.

Victor Ponta
Victor Ponta despre femeile din viata lui[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Confesiunile lui Teo Trandafir, într-un interviu tulburător, aseară la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr...”

Victor Ponta, despre actuala și fosta sotie ”Eu nu merit acest noroc”

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Victor Ponta a vorbit despre cele două femei care i-au dăruit copii.  

”Sunt un om foarte norocos, pentru că cele două femei din viața mea, cu care am fost căsătorit, amândouă sunt niște femei extraordinare în felul lor, sunt două mame perfecte și eu nu merit acest noroc.

De asta nu prea am vorbit despre asta”, a mărturisit Victor Ponta.

Fostul premier a mai lămurit și misterul celor două cununii ale sale, despre care se știa că au fost făcute în străinătate.  Despre prima căsătorie, cea cu Roxana, presa a scris că aceasta a fost oficiată în 1998 la primăria din Budapesta. Și asta pentru că așa reiese din singura poză care a circulat în mass media de la acel eveniment.

Citeste si: Secretul din culisele emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”; Care este ritualul celebrei jurnaliste, inainte de fiecare filmare

Victor Ponta, căsătorie secretă cu Daciana Sârbu

Însă, despre căsătoria cu Daciana Sârbu se știe că aceasta a avut loc în mare secret la Ambasada României din Beijing în octombrie 2006.

În emisiunea lui Denise Rifai, Victor Ponta a explicat de ce a ținut secrete cele două evenimente din viața sa.

”Cu Roxana m-am căsătorit în 13 iunie 1998 la Primăria sectorului 1 de pe Banu Manta. Am și fotografii pe care nu vi le arăt pentru că eram exact jumătate din cât sunt acum, și mi-e rușine de lucrul ăsta. Cu Daciana m-am căsătorit pe ascuns în 2006 pentru că eram persoane publice și eu și ea, pentru că la Beijing aveam prieteni care ne-au așteptat și pentru că presa a aflat abia după un an de acest lucru, când au venit documentele în România, după care sigur, a apărut și Irina(n.red. fiica celor doi) și am făcut botezul și nunta. În general, deși lumea are impresia că știe tot despre viața mea privată, am încercat să-i protejez cât pot de mult pe cei apropiați, nu am reușit întotdeauna și îmi pare rău. Mai avem și alte secrete pe care nu le știți și pe care la un moment dat o să le aflați și o să ziceți ”ah, nu mi-a trecut prin cap să-l întreb atunci”. Dar nu ceva de ascuns, ci pur și simplu lucruri care țin de familie”, a dezvăluit Victor Ponta în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 10 decembrie 2020! Nativii zodiei Gemeni își pot găsi jumătatea!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Detalii despre vaccinul Sputnik V: pacienții nu au voie să consume alcool 42 de zile de la administrare

Anca Serea, mămică pentru a șaptea oară? „L-aş mai face..."

Gina Pistol va naște în curând. Ce probleme a întâmpinat vedeta?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. O zodie are probleme mari cu banii.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri