Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021


După acest an, probabil că sunteți gata să respirați adânc și să vă relaxați în pregătirea pentru anul 2021. Pentru a vă ajuta, am venit cu palete de culori unice, atât de liniștitoare, ca parte a prognozei anuale de culoare, și doar să răsfoiți culorile vopselei este ca o sesiune de mini terapie!


In articol:

Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021! După acest an, probabil că sunteți gata să respirați adânc și să vă relaxați în pregătirea pentru anul 2021. Pentru a vă ajuta, am venit cu palete de culori unice, atât de liniștitoare, ca parte a prognozei anuale de culoare, și doar să răsfoiți culorile vopselei este ca o sesiune de mini terapie!

Colecția de nuanțe este denumită „Ritmul culorii”, iar fiecare paletă se învârte în jurul naturii, comunității, casei și echilibrului. Ritmul este secretul modului în care lumea naturală rămâne în pas. Același sentiment de echilibru se aplică simțului nostru personal al naturii prin modul în care trăim - și modul în care proiectăm. Rapid și lent. Liniștit și expresiv. Virtual și fizic.

Pe măsură ce trecem de la vară la toamnă, împărtășim 3 dintre combinațiile preferate de culori pentru bucătărie pentru toamnă. Și, da, cu siguranță veți dori să luați note.

Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021
Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021

Bucătăria este bătaia inimii acasă, ceea ce o face unul dintre spațiile preferate de proiectat. Când ne facem bucătăriile să se simtă ca acasă, nu există nicio limită la câte amintiri dulci (și mese delicioase) vom crea pe parcurs. Aflați mai multe despre combinațiile de culori preferate pentru a crea in aceasta toamnă o bucătărie confortabilă pentru gătit, mâncare și memorie.

Citeste si: Cum să-ţi decorezi casa când ai o viaţă de adult! Află totul aici.

Alb și crem

O combinație versatilă, alb pe alb poate acționa ca fundal pentru orice stil de decor - fie că este modern, industrial sau tradițional. În timp ce crema este mai tradițională, recomandăm introducerea elementelor moderne, pentru a surprinde stilul dorit.

Albastru și alb îndrăzneț

O culoare proeminentă și îndrăzneață este completată cel mai bine cu un alb neutru. Combinațiile dramatice de culori, cum ar fi acestea, sunt mai eclectice și mai moderne în stil - și sunt o modalitate excelentă de a întruchipa o atmosferă de dispoziție.

Citeste si: Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

Citeste si: Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

Albastru deschis sau verde și alb

O combinație care poate fi atât modernă, cât și tradițională, un albastru deschis sau verde cu alb poate crea un spațiu subtil și clasic.


Citește și:

Designul interior in 2021 – forme rotunde si culori contrastante

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii: "Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată..."

Oana Zăvoranu face dezvăluiri. I s-au furat mulți bani acum ceva timp

Jorge își plânge tatăl: ”Tata a făcut atac cerebral."

Vremea de miercuri, 21 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum să scapi de fumat cât mai repede!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri