Vești bune pentru pensionari! Când se vor majora pensiile și câți bani în plus vor primi aceștia

Vești bune pentru pensionari! Când se vor majora pensiile și câți bani în plus vor primi aceștia
Vești bune pentru pensionari! Când se vor majora pensiile și câți bani în plus vor primi aceștia

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că pensiile se vor majora începând cu prima parte a anului viitor! Iată despre ce sume este vorba

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a declarat în urmă cu scurt timp faptul că pensiile românilor se vor majora. Banii i-ar putea primi începând cu data de 1 ianuarie anul viitor.

Citeste si: Bani de la stat pentru tinerele familii. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a beneficia de ajutorul de stat

Președintele PSD, despre mărirea pensiilor: „Vor fi modificate”

Se măresc pensiile. Oficialul este de părere că „mai e mult” până când creșterea economică înregistrată de România va fi resimțită și la nivelul populației. Întrebat în cadrul emisiunii „Insider Politic” dacă este posibil ca de la începutul lunii ianuarie 2023 să vedem o majorare la nivelul pensiilor, Ciolacu a răspuns: „Avem o lege. Avem o lege în vigoare.(...) Cel puţin cu indicele de inflaţie, categoric că vor fi modificate”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, acesta a subliniat faptul că deciziile luate de Guvern în privinţa pachetelor sociale „au fost unele corecte” şi se văd în creşterea economică.

„Mai e mult de făcut ca această creştere să se vadă şi în buzunarele românilor. Va fi o bătălie continuă nu an de an, lună de lună, pentru a face faţă acestor crize.

Sunt foarte preocupat ce se întâmplă în zona euro. Cel mai important partener al României este Germania, dacă în Germania se porneşte o recesiune, atunci şi noi vom intra în efectul recesiunii din Germania”, a afirmat Ciolacu.

Citeste si: Cresc salariile începând cu iulie 2022. Ce decizie a luat Guvernul și care este anunțul premierului Nicolae Ciucă

Ce spune un fost ministru despre pensiile românilor

Miron Mitrea, fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Adrian Năstase, a oferit de curând câteva explicații în legătură cu pensiile românilor.

Analistul politic a vorbit despre numărul imens de scutiri de impozite, despre creșterea cheltuielilor sau numărul de angajați la stat care „a sărit orice limită”.

„Ce se întâmplă cu veniturile românilor, poate România să meargă mai departe pe aceiași politică la gradul de îndatorare la care a ajuns? În urmă cu câțiva ani datoria era mică, nu deranja.

De când a ajuns Citu ministru la finanțe a reușit să împrumute cât împrumutase România în primii 13 ani de la Revoluție.”, a spus el în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Guvernul oferă 700 de lei și rate amânate femeilor! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Româncele vor ieși mai repede la pensie! Ce categorie este vizată și de când se aplică regula

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies