Veste bună pentru femeile din România! Cine va primi 3500 de lei lunar

Veste bună pentru femeile din România! Cine va primi 3500 de lei lunar

Peședintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin intermediul căreia indemnizațiile vor fi majorate.

Anumite categorii de români vor primi lunar o indemnizație în valoare de 3500 de lei. Astfel, veniturile românilor vor crește după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin intermediul căreia indemnizațiile vor fi majorate.

Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei

Citește și: Veste mult așteptată de românce! Mii de femei ar putea beneficia de un venit suplimentar lunar de 2000 de lei

Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei pentru veteranii de război

Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei pentru veteranii de război

[Sursa foto: freepik]

Legea conform căreia indemnizația lunară pentru o anumită categorie de persoane va fi majorată, a fost deja promulgată de președintele Klaus Iohannis.

Mai mult decât atât, indemnizația în valoare de 3500 de lei este neimpozabilă și reprezintă 50% din câștigul salarial mediu brut pe țară, care în acest moment este, potrivit INS, de 7000 de lei.

Cine va beneficia de indemnizație în valoare de 3500 de lei

Citește și: Care este indemnizația de nepot în anul 2023. Pensionarele care au grijă de copii vor primi o sumă de bani în fiecare lună

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei pentru veteranii de război

Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei pentru veteranii de război

[Sursa foto: freepik]

O anumită categorie de români urmează să beneficieze lunar de o indemnizație în valoare de 3500 de lei. Printre aceștia se numără veteranii de război, invalizii și văduvele lor.

Legea a fost deja promulgată de președintele României și urmează să apară în Monitorul Oficial.

Prin intermediul acestei legi care asigură o indemnizație lunară majorată în valoare de 3500 de lei, statul român își propune să aducă recunoștință, respect și admirație față de cei care și-au pus viața în slujba țării, precum și o reparație morală

și materială care să contribuie la asigurarea unui venit decent invalizilor, veteranilor și văduvelor de război, dreptul financiar acordându-se exclusiv acestor categorii de beneficiari.

Mai mult decât atât, suma de 3500 de lei este neimpozabilă și reprezintă 50% din câștigul salarial mediu brut pe țară. Persoanele care vor beneficia exclusiv de această indemnizație sunt veteranii de război, invalizii și văduvele acestora. Pentru a beneficia de această indemnizație, persoanele respective trebuie să facă dovadă prin intermediul unui act care să ateste că se numără printre categoriile menționate anterior.

Invalizilor de război, veteranilor de război şi văduvelor de război li se acordă, lunar, o indemnizație de gratitudine, neimpozabilă, în valoare de 50% din câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat aferent anului pentru care se face plata.", se arată în legea promulgată de către şeful statului.

 Citește și:

Vești bune pentru femei! Cine poate beneficia de 20.000 de lei de la stat, începând cu data de 19 mai 2023

Anunț de ultim moment de la Guvern! Femeile cu pensiile sub 3000 de lei sunt vizate

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies