Vasile Gherasim, fost primar în Capitală, a murit!


Vasile Gherasim, fost primar al sectorului 1 din București și deputat în Parlament, s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.


In articol:

Curtea de Conturi a anunțat printr-un comunicat trecea în neființă a lui Vasile Gherasim, deputat în Parlament.

Vasile Gherasim a murit

Fostul primar al sectorului 1 era foarte apreciat de către colegi, dat fiind vârsta înaintată pe care o avea.

mort vasile gherasim
fost primar în București a încetat din viață[Sursa foto: PixaBay]
 

„Cu profundă tristeţe am primit vestea plecării dintre noi a colegului nostru, Vasile Gherasim, consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României. Prieten, coleg, conducător de departament, cu toţii am pierdut în primul rând un OM, un exemplu de profesionalism, putere de muncă şi abnegaţie în slujba binelui comun. Vasile Gherasim s-a născut în 27 ianuarie 1950, în localitatea Moineşti, judeţul Bacău.  Licenţiat în drept şi sociologie, doctor în sociologie urbană, Vasile Gherasim a desfăşurat pe parcursul carierei sale  o intensă activitate în administraţia publică centrală şi locală a statului român”, este mesajul transmis de Curtea de Conturi.

Citeste si: Raluca Pastramă, primele declarații despre divorț! Cu cine s-a mutat tânăra

Până în anul 2000, Vasile Gherasim a fost primar la sectorului 1 din București. Până în 2001, a fost numit secretar de stat în Ministerul de Interne și Administrației Publice. 

primarie vasile gherasim mort
deputat în Parlament a încetat din viață[Sursa foto: PixaBay]

Din anul 2005 până în anul 2008, Vasile Gherasim a lucrat în mediul privat, ca mai apoi să fie ales deputat în Parlamentul României. 

Până în anul 2017, Vasile Gherasim a fost consilier al Primarului General al Capitalei.

Citeste si: Vasile Panțiru, preotul din serialul “Moldovenii”, și-a transformat casa părintească în platou de filmare: “Nu le venea să creadă că aici, în sat, se filmează un serial TV!”

Se pare că în toate proiectele în care a fost implicat, fostul primar a reușit să facă față cu brio, ba mai mult, a fost lăudat de fiecare dată pentru activitățile sale.

" În memoria colegilor  şi a instituţiei, Vasile Gherasim va rămâne pentru totdeauna un reper de dăruire şi profesionalism, un exemplu de nobleţe şi de bunătate sufletească. A contribuit prin experienţa şi expertiza lui la dezvoltarea instituţională a Curţii de Conturi a României, având permanent ca deziderat prestigiul instituţiei pe care a slujit-o. Dumnezeu să-l odihnească!", a transmis conducerea Curții de Conturi.


Abonează-te pe

Citește și:

Maurice Munteanu a dat de pământ cu Cristina Șișcanu! "Dacă tu mi-i arăți pe ăia care ți-au dat 700 Euro pe o postare de Instagram.. "

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Mariana de la "Puterea Dragostei", surprinsă în ipostaze indecente

Carantină parțială în România! Lista completă a restricțiilor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri