Valeria Lungu, cea mai îndrăgită concurentă de la „Bravo, ai stil!”, primele fotografii cu noul iubit: „Fericită și îndrăgostită”


Valeria Lungu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!”, are un nou iubit și nu se sfiește să îl arate întregii lumi.


In articol:

Valeria Lungu a fost una dintre cele mai de temut concurente de la „Bravo, ai stil!” și recent a luat cu asalt lumea Tik Tok, câștigându-și porecla de „regina Tik Tok-ului”. Cu toate acestea, deși până acum Valeria a cunoscut un succes răsunător pe plan profesional, din păcate pentru superba moldoveancă, pe plan personal lucrurile nu au stat la fel de bine.

Valeria Lungu
Valeria Lungu alături de noul său iubit, de profesie medic.

Cu toate acestea, se pare că Valeria Lungu are toate motivele de fericire, pentru că soarele a răsărit și pe strada ei! Spunem asta pentru că pare-se că blondina s-a îndrăgostit iremediabil de noul său iubit încă de la prima vedere, iar acum l-a introdus pe medicul care i-a furat inima și în mediul online, acolo unde l-a prezentat tuturor prietenilor ei virtuali.

Valeria Lungu are iubit! Cine este bărbatul care a cucerit-o pe pretențioasa de la „Bravo, ai stil!”?

Vedeta TV a făcut marele anunț în cadrul unei emisiuni televizate și le-a spulberat visele tuturor atunci când a dezvăluit că noul său iubit nu este Dan Niculescu, fotograf extrem de talentat și bun prieten de-al Valeriei Lungu, dar a oferit mai multe detalii despre frumușelul care îi provoacă fluturi în stomac.

Valeria Lungu
Valeria Lungu surprinsă în ipostaze intime cu noul său iubit.

Noul iubit al Valeriei Lungu este un medic foarte cunoscut în Capitală, mai ales în rândul vedetelor! Deși este tânăr și se află la începuturile carierei sale, bărbatul este foarte pasionat de meseria pe care o practică, iar Valeria Lungu a mărturisit că este extrem de îndrăgostită de el, chiar dacă nu și-au început povestea de iubire în urmă cu mult timp.

Se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar blondina de la „Bravo, ai stil!” a fost foarte sigură pe ea și și-a dat seama că își dorește să îl cucerească pe actualul său iubit încă de la prima lor întâlnire,

”Sunt foarte fericită și îndrăgostită. Lucrurile s-au întâmplat foarte repede și a venit de la sine, și din partea mea și din partea lui.”, a mărturisit Valeria Lungu.


Citește și:

Un trio formidabil! Mihai Ghita, Valeria si Orlando vor da “Scularea!” romanilor, in fiecare dimineata, la “Radio Impuls”

Oana Radu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, mesaje private cu iubitul Biancăi Rus

Oana Radu, jignită ca la ușa cortului de iubitul ei! „M-a făcut grasă, obeză...”

Raluca Bădulescu către Cristina Şişcanu: "Ținutele tale sunt PRAF și PULBERE! Toate sunteți "PRAFAO-STILISTIC" și vreți să fiți pupate în... fund!

Nelson Mondialu, imagini halucinante! Tată lui Livian de la Puterea dragostei a ajuns să își amaneteze lucrurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de joi, 29 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri