Raluca Bădulescu către Cristina Şişcanu: "Ținutele tale sunt PRAF și PULBERE! Toate sunteți "PRAFAO-STILISTIC" și vreți să fiți pupate în... fund!


Raluca Bădulescu a cedat nervos într-o dispută cu Cristina Şişcanu, iar totul a pornit de la niște speculații potrivit cărora marea câștigătoare este deja cunoscută, iar finala este „aranjată”.


In articol:

După un scandal de proporții între Andreea Tonciu, jurații și Alexandra Ungureanu, Cristina Şişcanu, concurentă la „Bravo ai stil – Celebrities”, a avut parte de un moment dificil în platoul emisiunii. Vedeta a început să plângă, fiind vizibil afectată de jurizarea pe care o primesc anumite concurente.

Deși juriul a specificat cu vehemență că nu există vreo concurentă care să primească favoruri din partea lor pe alte criterii, Cristina nu s-a lăsat înduplecată de răspunsul lor.

Un nou scandal a izbucnit între Cristina Şişcanu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu

“Celelalte care venim aici suntem mult mai volubile, aprinse, creăm conținut.. facem lucruri și cu toate astea trebuie să suportăm situații, cum am suportat eu cu fata asta (arătând spre Deea), vă rog frumos să nu deschidem subiectul...

și stau și mă gândesc de ce fac lucrul asta? Deja stim cine merge în finala!”

Cristina Sicanu revoltata la Bravo ai stil - Celebrities
Cristina Sicanu revoltata la Bravo ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Vedeta s-a enervat şi a plecat din emisiune!

Maurice Munteanu a sărit ca ars la cele auzite, direct la gâtul Cristinei Şişcanu: “Stai o sencundă! Cine merge în finală, Cristina Şişcanu?”

Cristina Şişcanu: “Nu știu… finala, în câți oameni se va da! Dacă se va da între doi oameni, atunci e clar că merg Alexandra Ungureanu și Deea, merg ele două! Eu așa am înțeles!”

Maurice Munteanu, plin de nervi către Cristina: “Da?! Atunci vreau să îmi dai si mie un răspuns la întrebarea: De ce ai venit Cristina Şişcanu la emisiunea “Bravo, ai stil”? M-am uitat și eu pe Instagramul tău dupa ce ai intrat în competitie și ți-am văzut ținutele..

în ultimul an.. PRAF și PULBERE!!! N-au nicio legătură cu ce porți acum! De ce ai intrat în competiata asta?! De ce?! Eu te-aș ruga, pentru că spui că ai experiență în televiziune, să nu mai manipulezi oamenii de acasă cărora le spui că se știe de acum cine va intra în finală! Da?!”

Citeste si: Duel cu flăcări între Bianca Rus si Cristina Şişcanu! "Mi-a spus.. Hai, marș!"

Cristina Şişcanu: “Am spus de la început că vreau să învăț și să evoluez!”

Raluca Badulescu criza de nervi la Bravo ai stil - Celebrities
Raluca Badulescu criza de nervi la Bravo ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum spiritele erau deja încinse în platou de la acuzele Cristinei, Raluca Bădulescu a ținut să precizez un aspect dur pentru concurente:

“Toate vor să fie pupate în.. fund! Punct! Nu știu dacă poate fi dat pe post, dar dacă se întâmplă la o editie să nu îi dai 3 stele si sa n-o pupi în fund pe concurentă… aaaa! Gata.. plec din emisiune! M-am supărat!.. Am ajuns să fim trași la răspundere de fiecare dată când nu primesc ele steluțe! Toate se vor câștigătoare, toate se văd miez! Poate chiar începem să întoarcem foaia si sa nu le mai dăm steluțe! Chiar vor să le luăm pe bune?! Față de alte sezoane toate sunt ”PRAFAO-STILISTIC”!

 

Citeste si: Emily Burghelea, mândră de cea mai nouă reuşită a ei! În sfârşit, e şoferiţă pe străzile patriei!


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai.

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Cu ce se curăță argintul

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 17-23 mai.

Audrey Hepburn, simbolul eleganței și al feminității. Drama celei mai frumoase femei din istorie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Când pică Constantin și Elena 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri