Văduva tatălui Andreei Marin şi-a refăcut viaţa la 3 ani de la decesul lui Dan Marin! Uite cât de îndrăgostită e mama vitregă a vedetei!


Văduva tatălui Andreei Marin şi-a refăcut viaţa, Renata părând a fi tare îndrăgostită de partenerul ei.

Văduva tatălui Andreei Marin şi-a refăcut viaţa, după cum se poate deduce dintr-o fotografie postată recent de Renata Marin. Dan Marin, tatăl Andreei Marin, a murit în martie 2016, cu trei zile înainte să împlineasca 70 de ani, fiind plans de copii si de ultima sa nevasta, Renata, care lucrează la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Iaşi. (citeşte ce a spus Andreea Marin despre viaţa ei sexuală)

Văduva tatălui Andreei Marin şi-a refăcut viaţa. Renata s-a măritat cu Dan Marin în 2005

Pâna la căsătoria cu Renata, petrecută în 2005, inginerul Dan Marin mai fusese însurat în două rânduri: prima dată cu Violeta, mama Andreei, decedată într-un accident rutier, apoi cu Elena, o femeie din Roman care i-a dăruit acestuia un băiat, pe Ionuţ. Renata Marin a tecut print-o perioadă grea după decesul lui Dan Marin, dar astăzi şi-a regăsit zâmbetul.

Văduva tatălui Andreei Marin şi-a refăcut viaţa: “Un cuplu încântător!"

Mama vitregă a Andreei Marin a venit la o petrecere însoţită de un bărbat prezentabil, sprijinindu-se tandru de umărul acestuia, pentru o fotografie de familie. Amicii Renatei au ştiut că bărbatul nu este doar un prieten, ci chiar iubitul acesteia. “Un cuplu încântător! Vă doresc să fiţi fericiţi împreună!”, i-a transmis Renatei o prietenă apropiată.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Sofia Vicoveanca, reacție disperată după ce s-a spus că este infectată cu Covid-19: „Respect toate sfaturile medicilor”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri