Vaccinare obligatorie împotriva Covid-19! Varianta Delta, foarte transmisibilă


Agenția guvernamentală americană care se ocupă de prevenirea și controlul bolilor propune ca vaccinul împotriva COVID-19 să devină obligatoriu.


In articol:

Conform declarațiilor șefei CDC, Rochelle Walensky, varianta Delta a virusul COVID-19 se răspândește extrem de repede și provoacă îmbolnăviri severe. Se propune astfel vaccinarea obligatorie.

Vaccinare obligatorie împotriva Covid-19! Varianta Delta, foarte transmisibilă

Rochelle Walensky spune că niciunul dintre avertismentele pe care agenția guvernamentală americană le-a transmis nu este fals.

Varianta Delta a virusului SARS-COV-2 este extrem de periculoasă și de aceea se propune ca vaccinarea să devină obligatorie.

„Cred că oamenii trebuie să înțeleagă că nu lansăm alarme false. E ceva serios. Este unul dintre cei mai transmisibili viruși pe care îi cunoaștem”, a declarat Rochelle Walensky.

Citeste si: Măsurile de relaxare anunțate de autorități de la 1 august, în România

varianta delta
varianta delta este foarte transmisibilă[Sursa foto: PixaBay]

Aceasta susține că persoanele vaccinate trebuie să poarte în continuare masca de protecție, în special în spațiile închise, acolo unde se poate transmite mai ușor această nouă tulpină.

„Măsurile pe care trebuie să le luăm pentru a controla pandemia sunt extreme. Măsurile pe care trebuie să le luați sunt extreme”, a declarat Rochelle Walenksy.

Citeste si: Carmen Harra oferă predicții cutremurătoare despre România! ”Lucrurile se întâmplă pentru binele general”

Orice persoană infectată cu tulpina Delta, infectează la rândul ei alte 8, 9 persoane.

„Concluzia este că, spre deosebire de celelalte variante, persoanele vaccinate, chiar dacă nu se îmbolnăvesc, se infectează și răspândesc virusul la nivele similare persoanelor nevaccinate și infectate”, a declarat dr. Walter Orenstein, care conduce Emory Vaccine Center  din SUA.

varianta delta covid-19
CDC propune ca vaccinarea împotriva COVID-19 să devină obligatorie[Sursa foto: PixaBay]

În SUA se îmbolnăvesc în medie 61.300

de oameni, față de numărul minim de 11.299 de cazuri pe zi, înregistrare acum cinci săptămâni.

Joe Biden anunță accelerarea procesului de vaccinare, iar angajații din instituțiile federale trebuie să se vaccineze sau să fie supuși unor controale riguroase.

Biden este de părere că toți cei care se vaccinează trebuie să primească 100 de dolari pentru decizia de a rămâne în viață și de a-i ajuta și pe ceilalți să se salveze.

 


Abonează-te pe

Citește și:

COVID-19: Începe vaccinarea copiilor de peste 12 ani în România

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Vaccinare obligatorie pentru angajaţii Facebook şi Google

A fost descoperită planta care te vindecă de Covid-19

Valeriu Gheorghiță, despre a treia doză de vaccin: „Este foarte probabil ca din luna septembrie să avem această decizie”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri