„Va veni” Adda a vorbit despre al doilea copil. Cătălin Rizea a spus când se va întâmpla marele eveniment

„Va veni” Adda a vorbit despre al doilea copil. Cătălin Rizea a spus când se va întâmpla marele eveniment
„Va veni” Adda a vorbit despre al doilea copil. Cătălin Rizea a spus când se va întâmpla marele eveniment

Adda își dorește să aducă pe lume un al doilea copil, dar mai întâi vrea să scape de problemele de sănătate.

Adda este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Deși a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza unei boli pe care a depistat-o foarte târziu, în momentul de față, viața sa se îndreaptă către o direcție pozitivă. De aceea, vedeta nu exclude posibilitatea de a aduce pe lume al doilea copil.

Adda vrea să devină mamă după ce se vindecă în totalitate

Citește și: „Verificați-vă copiii în fiecare zi, inclusiv în cap. Dacă aveți animale de companie verificați-le zilnic.” Adda trage un semnal de alarmă pentru cei care o urmăresc!

Adda vrea să devină mamă după ce se vindecă în totalitate
Adda vrea să devină mamă după ce se vindecă în totalitate[Sursa foto: Facebook]

Adda a trecut printr-o perioadă foarte dificilă atunci când starea sa de sănătate a început să-i joace feste. Astfel, artista a fost nevoită să parcurgă o lungă perioadă de căutare în vederea obținerii unui diagnostic cu privire la afecțiunea de care suferă.

După ce a aflat că se confruntă cu boala Lyme, îndrăgita cântăreață a început să facă tratamentul necesar pentru a se vindeca.

Astfel, după doi ani de tratamente, Adda a început să fie din ce în ce mai bine. Cu toate acestea, încă mai are de urmat tratamentul prescris de specialiști pentru a fi 100% vindecată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nici din punct de vedere profesional lucrurile nu stau deloc rău deoarece artista are în continuare o carieră de succes și foarte mulți fani care îi urmăresc cu atenție activitatea. Cu toate acestea, Adda mai are o dorință pe care vrea să și-o îndeplinească. Concret, vedeta vrea să devină mamă de fată, dar toate acestea după ce va fi complet vindecată.

„Evident că îmi doresc o fetiță, brunetă, cu ochii verzi, dar mă axez acum pe sănătate și când va vrea Universul să vină, va veni.”,

a spus Adda, conform Ciao.

Cătălin Rizea i-a promis soției sale că o face mamă pentru a doua oară

Citește și: „Rușine.” Adda, criticată pentru cum îl tratează pe soțul său. Artista a primit numeroase mesaje în mediul online

Adda a vorbit despre al doilea copil. Cătălin Rizea a spus când se va întâmpla marele eveniment
Adda a vorbit despre al doilea copil. Cătălin Rizea a spus când se va întâmpla marele eveniment[Sursa foto: Facebook]

Atât Adda, cât și soțul său își doresc ca familia lor să se mărească.

Astfel, Cătălin Rizea i-a promis soției sale că o va face mamă pentru a doua oară și se așteaptă ca anul viitor să vină cu o mare bucurie pentru ei.

„Voiam să zic că dacă terminăm cu tratamentul destul de repede poate facem și un bebe anul viitor. Am promis asta!”,    a mărturisit Cătălin Rizea.

 



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„Nu treci niciodată peste asta!” Lora a vorbit despre cea mai mare suferință din viața ei. Artista și-a pierdut mama în urmă cu trei ani

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies