Urania - Horoscop 12-18 noiembrie. Previziuni complete pentru fiecare zodie. Până in 2020 sunt influenţate sănătatea şi munca


Urania - Horoscop 12-18 noiembrie. Previziuni complete pentru fiecare zodie. Până in 2020 sunt influenţate sănătatea şi munca

Iata previziunile Uraniei pentru saptamana care tocmai a inceput:

Gemeni

Între 10 şi 11 noiembrie dimineaţa, întâlniri care le vor permite nativilor să identifice căi de cooperare, de împăcare sau de rezolvare a unor litigii survenite între parteneri. Momentul trebuie speculat, pentru că, după 16 noiembrie, Mercur va intra în mişcare retrogradă, va părăsi zodia Săgetătorului, introducând o pauză în acest tip de consultări (negocieri).

Între 11 noiembrie, după ora 05:55‘, şi 13 noiembrie după-amiaza,cramponare de un venit sau de un avantaj material care este blocat ori subminat de interesele ascunse ale unor persoane particulare sau de indiferenţa reprezentanţilor unor instituţii.

Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, şi 16 noiembrie dimineaţa, Gemenii s-ar putea afla în conjuncturi socio-profesionale speciale, neobişnuite, în care este posibil să nu se simtă în largul lor ori să fie stingheriţi de afirmaţiile care se rostesc în acele împrejurări. Informaţii destabilizatoare sau doar enervante care le parvin din străinătate legate de un proiect de viaţă.

Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peştilor şi va da o nouă şansă, din punct de vedere astral, carierei lor.

Mulţi se vor putea bucura, timp de mai multe săptămâni, de simpatia publicului, a colegilor, de laude, cronici bune şi de aplauze.

Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord şi Nodul Sud, respectiv Capul şi Coada Dragonului sau „Sensul vieţii’ şi „Pedeapsa în viaţă’) va părăsi sectorul Vărsător/Leu şi se va muta pe direcţia Capricorn/Rac,corespunzătoare caselor a II-a, a banilor câştigaţi din muncă proprie, şi a VIII-a, a beneficiilor înlesnite de oameni şi instituţii.

Latura dificilă a acestui context, care va dura până în iunie 2020, se va abate asupra posibilităţii de a intra în posesia unor bani şi bunuri rezultate din moşteniri, partaje, sponsorizări. Din 16 noiembrie, după ora 06:42‘, satisfacţie profesională sau facilităţi legate de postùra publică.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop complet 12 noiembrie. Mărire de salariu pentru o zodie, invitaţie la o cină romantică pentru alta

Ilinca Vandici, reguli pentru educația fiului său. Ce își dorește vedeta pentru micuțul Zian?

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Momentul în care dansatoarea Diana se prăbuşeşte pe scenă a fost surprins de camere! Soţul a reacţionat imediat

Spune-mi ce poziţie sexuală foloseşti ca să-ţi spun cine eşti

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
 Duminică, de la ora 14:30, la "Asta-i România!",  povestea impresionantă a copiilor care merg la scoală în vârf de munte
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri